آمادگی چین برای ادامه همکاری با دولت جدید افغانستان

چین اعلام کرد برای ادامه همکاری با دولت جدید در افغانستان آماده است.
کد خبر: ۱۰۷۴۹۷۹
|
۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۴ 08 September 2021
|
5058 بازدید

 

به گزارش تابناک، شفقنا به نقل از رویترز نوشت: حزب کمونیست چین اعلام کرد ارتباطات خود را با دولت جدید افغانستان که به دست طالبان تشکیل شده حفظ کرده و تشکیل دولت را در کابل، گامی موثر و مهم در آغاز روند بازسازی افغانستان برشمرد.

در پاسخ به سوالی در مورد موضع پکن در مقابل شناسایی دولت طالبان، سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: ما به تمامیت ارضی و استقلال افغانستان احترام می‌گذاریم؛ از وقتی در ماه اوت کابل به دست طالبان تصرف شد، چین خواستار تشکیل یک دولت آزاد و باثبات در افغانستان بود.

چین و افغانستان یک مرز نه چندان طولانی در امتداد استان مسلمان نشین چین -سین کیانگ – دارند. چین به شدت نگران است مبارزان اویغور از بی‌ثباتی احتمالی در افغانستان استفاده کرده و به تجدید قوا بپردازند.

سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین اظهار امیدواری کرد دولت جدید طالبان به حرف همه اقوام و مذاهب در افغانستان گوش کند و براساس منافع ملی و همچنین انتظارات جامعه بین‌المللی گام بردارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت