میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قرنطینه ۲۱۰ مسافر مشکوک به کرونا در بدو ورود به کشور

کد خبر: ۱۰۷۲۰۹۶
| |
4561 بازدید

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از پایش سلامت نزدیک به ۵۵۴ هزار نفر از مسافران ورودی به کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، مهدی ولیپور با اشاره به اینکه اجرای طرح پایش سلامت و مراقبت بهداشتی مسافران ورودی به کشور که از روزهای پایانی اسفند پارسال آغاز شده و تاکنون نیز ادامه دارد، گفت: در اجرای این طرح که با همکاری جمعیت هلال احمر در حال اجراست تا صبح امروز سوم شهریورماه، وضعیت ۵۵۳ هزار و ۹۶۴ مسافر ورودی به کشور از نظر ابتلا به کرونا مورد ارزیابی قرار گرفته و علائم کرونا در آنان کنترل شده است.

وی با بیان اینکه طی این مدت ۲۱۰ نفر هم به دلیل دارا بودن علائم ابتلا به کووید۱۹ به قرنطینه منتقل شدند، گفت: تاکنون از ۶۱ هزار و ۴۵ نفر تست pcr و از ۷۹هزار و ۶۲۷تست فوری کرونا اخذ شده است.

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه ۴۷۱ نیروی عملیاتی در اجرای این طرح مشارکت دارند، گفت: این طرح در ۲۸ ورودی کشور از جمله پایانه های مرزی، دریایی و هوایی در ۱۶ استان کشور اجرا شده است.

ولیپور درباره زمان اجرای این طرح نیز گفت: اجرای طرح پایش سلامت مسافران ورودی به کشور تا هر زمانی که ستادملی مقابله با کرونا اعلام کند، ادامه خواهد داشت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت