فرار نافرجام بعد از قتل خواهر

کد خبر: ۱۰۷۱۹۷۵
| |
7830 بازدید
|
۱

پسر جوان به‌خاطر اختلاف خانوادگی خواهرش را در اراک به‌قتل رساند.

به گزارش ایران، سرهنگ «امیر مختاری» فرمانده انتظامی شهرستان اراک در بیان جزئیات این خبر گفت: صبح دیروز با گزارشی از وقوع قتل در یکی از محله‌های شهرستان، بلافاصله تیم‌های پلیس برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

با حضور تیم گشت پلیس در محل و در تحقیقات انجام شده از اهالی منزل، مشخص شد که پسر خانواده، خواهر ۳۰ ساله خود را با چاقو به‌قتل رسانده و از منزل خارج شده است.

بعد‌از گذشت دقایقی از وقوع قتل و با توجه به مشخصات به‌دست آمده، تیمی از مأموران گشت کلانتری ۱۳ حافظیه موفق شدند، قاتل را در حالی که کنار خیابان اصلی منتظر تاکسی برای ترک محل بود، در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کنند.

سرهنگ مختاری خاطرنشان کرد: در بازجویی‌های اولیه، قاتل اعتراف کرد که خواهرش را به علت برخی اختلافات خانوادگی به قتل رسانده که در این خصوص پرونده‌ای تشکیل و در حال سیر مراحل قانونی است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۳
والدینش او را

می بخشند و فوری ازاد میشود!
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت