آلمان تست رایگان کرونا را متوقف می‌کند

رهبران آلمان سه شنبه شب موافقت کردند برای ترغیب بیشتر مردم به واکسیناسیون تست رایگان کرونا در کشور متوقف شود.
کد خبر: ۱۰۶۹۳۱۷
| |
7814 بازدید
|
۱
آلمان تست رایگان کرونا را متوقف می‌کند

به گزارش «تابناک» به نقل از دویچه وله، براساس تصمیم آنگلا مرکل صدراعظم آلمان و ۱۶ رهبر ایالتی آلمان، روز سه شنبه محدودیت های بهداشتی برای افرادی که در آلمان واکسینه شده یا بهبود یافته اند در ماه های آینده برداشته می شود، همچنین آزمایشگاه رایگان کرونا که تا کنون دولت هزینه آن را متحمل می شد نیز پایان می یابد.

مرکل پس از این دیدار گفت که آلمان باید افراد بیشتری را برای واکسیناسیون تشویق کند زیرا افزایش تعداد موارد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در آلمان را می توان به طور کامل به افرادی که هنوز واکسینه نشده اند، نسبت داد.

مرکل در ادامه افزود: ما در حال حاضر با افزایش تعداد موارد مبتلایان، بر کسانی که هنوز واکسینه نشده اند متمرکز شده ایم. خوب است که میزان واکسیناسیون به بیش از ۷۰ و ۸۰ درصد برسد.

صدراعظم آلمان خاطر نشان کرد: از آنجا که ما اکنون می توانیم واکسن ها را به طور جامع برای همه شهروندان در آلمان ارائه دهیم، آزمایش های رایگان کرونا را برای همه افراد در ۱۱ اکتبر به پایان می رسانیم.

به گزارش شبکه دویچه وله، پس از تاریخ تعیین شده توسط مرکل، افراد باید هزینه آزمایشات کرونا خود را در صورت لزوم بپردازند، اگرچه کودکان و نوجوانان و همچنین افرادی که نمی توانند به دلایل پزشکی واکسینه شوند، معاف خواهند بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۰
باید دست و پای اینچنین مسئولینی رو ببوسن مردمش
البته اونجا یه چیز طبیعیه برا ما عجیبه
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت