رکوردهای مصرف برق دوباره می شکند؟

مدیر کل امور بین الملل توانیر گفت: با توجه به افزایش دمای هوا در روزهای آینده پیش بینی می شود که رکوردهای جدیدی در زمینه مصرف برق ثبت شود.
کد خبر: ۱۰۶۸۷۵۳
|
۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۹ 08 August 2021
|
6297 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ابوذر صالحی با اشاره به اوج مصرف برق در کشور افزود: روند نیاز مصرف برق به ۶۵ هزار و ۱۰۷ مگاوات رسیده و پیش بینی می‌شود که با توجه به افزایش دمای هوای در روزهای آینده این میزان دوباره مرز ۶۶ هزار مگاوات را پشت سربگذارد و رکوردهای جدیدی را ثبت کند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه گذر از این شرایط نیازمند همکاری همه مشترکان است، اظهارکرد: سعی می‌کنیم با همکاری صنایع عمده و بزرگ برای کاهش مصرف، این هفته را نیز بدون خاموشی پشت سربگذاریم.

صالحی تصریح کرد: با این حال کمک مردم بسیار موثر است و با کمک مردم می‌توانیم این هفته را که هفته گرمی است، بدون مشکل و قطعی برق در بخش خانگی سپری کنیم.

مدیر کل امور بین الملل توانیر بیان کرد: روند کاهش دمای هوا از اواخر این هفته آغاز می‌شود و تراز تولید و مصرف برق متعادل خواهد شد.

صالحی در خصوص اعمال خاموشی‌ها در کشور اظهار کرد: در واقع ما هیچ خاموشی بدون برنامه نداریم و اگر مصرف همچنان افزایش یابد، قطعا طبق جدول زمانبدی ارائه شده خاموشی‌ها اعمال خواهند شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت