ریزش سنگ در جاده هراز یک کشته برجای گذاشت

رییس پلیس راه آمل از مرگ یک نفر بر اثر ریزش سنگ در محور هراز خبر داد.
کد خبر: ۱۰۶۶۷۰۵
| |
8413 بازدید
|
۱
ریزش سنگ در جاده هراز یک کشته برجای گذاشت

عکس آرشیوی است.

به گزارش «تابناک»، سرهنگ امیرعلی منتظری چهارشنبه شب به خبرنگار ایرنا گفت که این حادثه عصر امروز حوالی ساعت ۱۸ در کیلومتر ۴۴ محور هراز بعد از تونل ۶ رخ داد.

وی افزود که در این حادثه بر اثر رها شدن و افتادن یک تخته سنگ بر روی یک دستگاه سواری ریو ، سرنشین خودرو که یک مرد ۸۰ ساله بود در دم جان باخت.

رییس پلیس راه آمل با اشاره به هشدار هواشناسی، گفت: با توجه به بارش باران و احتمال وقوع سیل، امکان سقوط سنگ در جاده هراز وجود دارد و لازم است هموطنان حتی الامکان از تردد غیر ضروری در محور هراز طی روز های آینده خودداری کنند.

سرهنگ منتظری همچنین با تاکید بر این که محدودیت‌های کرونایی کماکان در ورود به مازندران برقرار است ، هشدار داد : خودروهای غیر بومی در صورت ورود به مازندران اعمال قانون می شوند.

جاده هراز یا جاده ۷۷ مهم ترین و کوتاه ترین مسیر ورودی مازندران از پایتخت کشور است که از شهر رودهن در جنوبی ترین نقطه جاده آغاز و به شهر آمل در شمالی ترین نقطه خود ختم می شود.

حدود ۶۰ کیلومتر از مسیر حدود ۱۴۰ کیلومتری جاده هراز جزو حوزه استحفاظی شهرستان آمل است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۷
اینکه روا است
هرچی سنگه
پای لنگه
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت