صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سهام آمریکا رشد کرد

سهام آمریکا در پایان معاملات دیشب (بامداد شنبه به وقت تهران) علی‌رغم گزارش اشتغال ناامیدکننده این کشور رشد کرد و شاخص داوجونز به رکورد تاریخی جدیدی دست یافت.
کد خبر: ۱۰۵۰۵۰۱
| |
8262 بازدید

سهام آمریکا در پایان معاملات دیشب (بامداد شنبه به وقت تهران) علی‌رغم گزارش اشتغال ناامیدکننده این کشور رشد کرد و شاخص داوجونز به رکورد تاریخی جدیدی دست یافت.

به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، سهام آمریکا در پایان معاملات دیشب (بامداد شنبه به وقت تهران) علی‌رغم گزارش اشتغال ناامیدکننده این کشور رشد کرد و شاخص داوجونز به رکورد تاریخی جدیدی دست یافت.

میانگین صنعتی داو جونز ۲۲۹.۲۳ واحد یا ۰.۶۶ درصد رشد کرد و به رکورد ۳۴٫۷۷۷.۷۶ واحد رسید.

اس‌اندپی ۰.۷۴ درصد رشد کرد و به رکورد جدید ۴٫۲۳۲.۶۰ واحد رسید در حالی که کامپوزیت نزدک ۰.۸۸ درصد بالا آمد و در ۱۳٫۷۵۲.۲۴ واحد بسته شد.

در این هفته میانگین صنعتی داو جونز با پاره کردن نوار افت دو هفته‌ای خود ۲.۷ درصد رشد کرد و اس‌اندپی ۱.۲ درصد بالا آمد اما کامپوزیت نزدک ۱.۵ درصد از ارزش خود را از دست داد.

در حالی که گزارش اشتغال ماهانه آمریکا بسیار ناامیدکننده بود اما این باعث نشد شاخص‌های سهام پایین بیایند؛ سرمایه‌گذاران معتقدند با وجود این گزارش، فدرال‌رزرو فعلاً سیاست‌های تسهیل‌کننده خود، مانند نرخ بهره صفر درصدی، را در جای خود نگاه خواهد داشت.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات