کرونا جان می‌گیرد؛ مسئولان دنبال مقصر هستند

با افزایش آمار مبتلایان و فوتی‌های ناشی از کرونا، انتقاد‌ها از عملکرد ستاد کرونا نیز بالا گرفته تا جایی که رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رییس قوه قضاییه، خواستار برخورد با تخلفات این ستاد در ایام نوروز شده است.
کد خبر: ۱۰۴۶۵۵۵
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۷ 17 April 2021

هادی سامع: با افزایش آمار مبتلایان و فوتی‌های ناشی از کرونا، انتقاد‌ها از عملکرد ستاد کرونا نیز بالا گرفته تا جایی که رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رییس قوه قضاییه، خواستار برخورد با تخلفات این ستاد در ایام نوروز شده است.

به گزارش «تابناک»؛ شروع سال جدید با ورود کشور به پیک چهارم کرونا همراه بود؛ موجی که به نظر می‌رسد از سه دوره قبلی سخت‌تر باشد، آن هم به دلیل گسترش کرونای انگلیسی که نوع جهش یافته این ویروس است.

بسیاری دلیل گسترش بی محابای این ویروس را نبود محدودیت‌ها در ایام نوروز و انجام سفر‌ها می‌دانند که این خود دلیلی بر طرح انتقاد‌های بسیاری از عملکرد ستاد مبارزه با کرونا شده است. مواردی از این دست که چرا اجازه سفر‌های نوروزی صادر شد که نتیجه آن گسترش و پخش ویروس کرونا باشد یا اینکه اساسا چه زمانی واکسیناسیون اساسی انجام می‌شود.

اکنون هم با تعطیلی ده روزه برخی از شهر‌های قرمز به نشان وخیم شدن اوضاع، و افرایش بستری‌ها و مبتلایان کرونا، باز هم شاهد فعالیت برخی باشگاه‌ها، تالار‌ها، پاساژ‌ها و حتی کافه‌ها و چایخانه‌ها ولو به شکل مخفی هستیم و گویا کسی بنای برخورد با آن‌ها را ندارد.

از سوی دیگر، وضعیت شرکت‌های خصوصی است که بدون کمترین توجه به مصوبات ستاد کرونای استان‌ها با تمام قوا فعالیت‌های خود را ادامه می‌دهند و به کسی هم پاسخگو نیستند.
با توجه به تمامی این شرایط، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با شروع جلسات علنی مجلس در قالب تذکر و نطق از عملکرد ستاد کرونا انتقاد و آن را عامل وضعیت فعلی معرفی کردند.

در این باره محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه گفت: «در ستاد ملی مقابله با کرونا، استبداد رأی وجود دارد و نظر کارشناسان حوزه بهداشت و درمان در تصمیمات لحاظ نمی‌شود و تفکر استبدادی، شیوه مدیریت این ستاد را تحت تأثیر قرار داده است؛ لذا باید ساختار ستاد ملی مقابله با کرونا تغییر کرده و سران قوای مقننه و قضاییه نیز نمایندگان هم وزنی در این ستاد داشته باشند.»

علی اصغر باقر زاده، نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز گفت: این کمیسیون پیش از آغاز تعطیلات نوروزی، کتبی در قالب نامه به ستاد ملی کرونا و شفاهی نظر کارشناسی‌اش را در خصوص سفر‌ها اعلام کرد و شخص وزیر بهداشت نیز بار‌ها علنی مخالفتش را با هرگونه سفر بیان داشت؛ اما متأسفانه ستاد ملی کرونا این موضوع را جدی نگرفت. به نظر می‌رسد درک و فهم صحیحی در میان برخی اعضای ستاد کرونا به ویژه شخص رئیس جمهور، در خصوص دوگانه سلامت و اقتصاد وجود ندارد و به جای بهره‌گیری از نظریات تخصصی وزارت بهداشت، با لج‌بازی بچگانه در خصوص سفر‌ها تصمیم گرفته‌اند که تبعات آن به ضرر کل کشور تمام می‌شود.

او گفت: اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در نامه‌ای به آیت‌الله رئیسی رئیس قوه قضاییه ضمن اشاره به سوءمدیریت ستاد ملی کرونا و بی توجهی به توصیه‌ها و هشدار‌های وزارت بهداشت، خواستار برخورد قانونی با این افراد شده‌اند.

در اشاره باقرزاده به نامه حسینعلی شهریاری، رییس کمیسیون بهداشت به رییس قوه قضاییه ـ که در آن از جلوگیری نکردن از سفر‌های نوروزی سخن گفته شده ـ آمده است: «وزارت بهداشت و جامعه علمی پیش از تعطیلات بارها هشدار‌های لازم را دادند و انتظار این بود با توجه به موج‌های قبلی، سفر‌های برون شهری نوروز ۱۴۰۰ یکباره به امری مباح مبدل نشود و شاهد فاجعه‌ای که امروز با آن در مراکز درمانی مواجهیم، نباشیم. این سوال در ذهن مردم ایجاد شده که چرا چنین شد و در این میان مقصر کیست؟ مرجع و صاحب صلاحیت در این خصوص «ستاد ملی کرونا» است که ریاست آن با رئیس جمهور محترم است.»

او همچنین افزوده است: «سونامی نوروز، کاملا قابل پیش بینی و پیشگیری بود. قانون مسئولیت مدنی و قانون مجازات اسلامی بخش دیات در این خصوص روشن است و به نظر می‌رسد، قصور یا تقصیر را متوجه ریاست ستاد می‌داند. از جنابعالی به عنوان حافظ عمومی مصرانه استدعا دارد در قبال این عملکرد ناصواب ریاست قوه مجریه که می‌توانستند با تدبیر خود و از موضع اقتدار ناشی از ریاست ستاد اوضاع رو به بهبود کرونا را تداوم بخشند، ولی نبخشیدند و کشور را با موج سهمگین دیگری از این بیماری مواجه نمودند، اقدام بایسته قضایی را معمول فرمایید.»

رییس قوه قضاییه نیز در جلسه شورای عالی قوه قضاییه گفته که مسئولان باید پاسخگوی تاخیر در اجرای تصمیمات کرونایی ـ که موجب خسارت و تلفات بیشتر شده ـ باشند.

امروز (۲۳ فروردین) تعداد فوتی‌های کرونا به ۲۷۴ تن رسیده است؛ خیزی وحشتناک که تنها این سوال را در ذهن ایجاد می‌کند که مسئولان چه برنامه‌ای برای ریشه کن کردن کرونا، کاهش مبتلایان و فوتی‌ها و مهتر از آن واکسیناسیون عمومی دارند؟ آیا آن‌ها از قرار گرفتن در رتبه ضعیف‌ترین کشور‌ها برای مبارزه با کرونا شرمسار نیستند؟ آیا بهتر نیست هر مسئولی به جای اینکه تقصیر را به گردن دیگری اندازد، فکری به حال مردمی کند که برای زنده ماندن مبارزه می‌کنند و هر لحظه نگران ابتلای خود و عزیزانشان و بعد هم تحمل عواقب آن هستند؟

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۲۰
واکسن وارد کنید
پاسخ ها
mahdijn
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
جلوی داروهای تست شده طب سنتی رو نگیرن
واکسن پیشکش
فقط دنبال تبلیغات انتخاباتی خراب کردن هم برای رسیدن به قدرت دیگه مردم با ترفند گول نمیخورن اگه دنبال قرنطینه بودن مثل همه دنیا اول فکر معیشت مردم میکردن بد قانون برای قرنطینه جریمه مردم
این نمایندهای که حقوق چند ده میلیونی دارند و هزار مزایا از قبال رای مردم نمیتونه درد مردم عادی درک کنه
چرا دنبال مقصر میگردند. همانطور که بارمالی مبارزه با کرونا بر دوش مردم هست همه تقصیرها هم گردن مردم هست.
مقصر همه مشکلات همیشه مردم هستند و راه حل همه مشکلات هم جریمه و مالیات از مردم است
مقصر چین ! دنبال درمان باشید............
اصلا عجیب نیست همیشه همینه. هر چیزی صدتا صاحب و متولی داره که فقط حرف میزنن و موقع مشکلات، تقصیرا رو میندازن گردن مردم و همدیگه.
توی تمام شهرها همه ی باشگاها باز مخفی چیه راحت رفت آمد می کنن خبر از برخورد نیست
بنویسید مسولان جان میگیرند
عنابستانی رو بفرستید ستاد کرونا تا بزنه توی گوش هر کی گوش نمیکنه
چرا با جان مردم بازی می کنید
قاتل این عزیزان بی شک ستاد کرونا و رییس ان است. باید به جرم قتل عمد بعد از دوره مسوولیتشان محاکمه شوند.
در ایران مطابق قانون اساسی رئیس جمهور اختیارات ندارد به تبع او هیات دولت فاقد اختیارات است تصمیمات خرد و کلان توسط مجموعه ای در خارج دولت گرفته میشود همانطور که اقای خاتمی گفت رئیس جمهور یک تدارکات چی ست لذا پاسخگو هم نیست
پاسخ ها
mahdijn
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
اون قدری که اختیارات داشت چه گلی به سر ما زد؟
توی کشور ما هرکس گند می زنه می گه من اختیارات ندارم!
کسی که کشور را به این روز انداخته خودش فایزر زده
همه فقط شعار می دهند و کسی کاری نمی کند , دست آخر مردم مقصر می شوند . بیچاره مردم . مجلس سه کار را خوب می داند 1- محدود مردن شبکه های اجتماعی 2- حمایت از گروه مقاومت 3- مرگ بر این و ان گفتن و دیگر هیچ
پاسخ ها
mahdijn
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
داداش گل به خودی نزن
همون بودجه ای که مجلس اصلاح کرد، بمب اتم بود که خنثی شد!
کرونا جان می‌گیرد؛ مسئولان دنبال مقصر هستند!!!!!!!!!!!!!!!!
مقصران دنبال مسئول می گردند ولی پیدا نمی کنند. علی برکت الله.
گرانی وفقر بیشتر از کرونا تلفات میده لطفا مسئولین نیمنگاهی هم به این موضوع داشته باشند
اگر مجلسی ها راست میگویند در این شرایط قانون تصویب میکردند و اختیار تام به وزارت بهداشت میدادند تا بقیه نتواند دخالت کنند.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی