میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هشدار مجدد آمریکا به چین

آمریکا به چین نسبت به استفاده از زور در آبهای مورد مناقشه در دریای چین جنوبی هشدار داده و بر دیدگاهش درخصوص غیرقانونی بودن کمپین "اقدامات جسورانه پکن" در این دریا تاکید کرد.
کد خبر: ۱۰۳۵۷۱۱
| |
6215 بازدید
هشدار مجدد آمریکا به چین

به گزارش تابناک، به نقل از گاردین، وزارت امور خارجه آمریکا به ابراز "نگرانی" در مورد قوانین جدید تصویب شده از سوی چین پرداخت که به گارد ساحلی این کشور اجازه استفاده از تسلیحات علیه کشتی‌های خارجی در صورت تشخیص ورود غیر قانونی این کشتی‌ها به آبهای چین را می‌دهد.

ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اظهار کرد، متن آن "قویا به این اشاره دارد که این قانون را می‌توان برای ارعاب همسایگان دریایی جمهوری خلق چین مورد استفاده قرار داد."

پرایس به خبرنگاران گفت: ما به جمهوری خلق چین و همه نیروهای فعالش در دریای چین جنوبی یادآوری می‌کنیم که نیروهای دریایی مسئول همراه با حرفه‌ای‌گری و خویشتنداری در اجرای اختیاراتشان عمل می‌کنند.

وی افزود: ما همچنین هر چه بیشتر نگران هستیم که چین برای تاکید بر ادعاهای دریایی غیرقانونی در دریای چین جنوبی به این قانون جدید متوسل شود.

پرایس گفت، که دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا بار دیگر بر یک بیانیه منتشر شده در ماه ژانویه از سوی مایک پامپئو، وزیر خارجه سابق آمریکا در قبال دریای چین جنوبی تاکید می‌کند. پامپئو در آن بیانیه اعلام کرده بود که ادعاهای پکن بر منابع دریایی در دریای چین جنوبی "کاملا غیرقانونی" هستند.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در تماس با توشیمیتسو موتگی، همتای ژاپنی‌اش نسبت به قانون دریایی چین اظهار نگرانی کرده بود.

منبع: ایسنا
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت