فرانسه ۹ مسجد را بست

فرانسه پس از کنترل ویژه ۱۸ عبادتگاه در طی چندین هفته، بر اساس قانون موسوم به «ضد جدایی طلبی» که اخیرا تصویب شد، از تعطیلی ۹ مسجد در این کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۰۲۸۲۷۹
|
۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۱ 16 January 2021
|
5974 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از اسپونتیک عربی، جرالد دارمانین، وزیر کشور فرانسه، روز جمعه توئیتی را منتشر کرد که در آن اظهار داشت:«بنا بر دستورات رئیس جمهور و نخست وزیر، اقداماتی دوراندیشانه ضد جدایی طلبی اسلامی را اجرا می کنیم. از ۱۸ مسجدی که به درخواست من تحت کنترل ویژه قرار گرفتند، نه مسجد بسته شد».

پیش از این، دولت فرانسه از تحت مراقبت قرار گرفتن ۷۶ مسجد خبر داد و اعلام کرد که مساجدی که تعیین میشوند باید بسته شوند.

جرالد دارمانین در اقدامی که آن را بی سابقه توصیف کرد، روزچهارشنبه، دوم دسامبر، در صفحه شخصی اش در توییتر نوشت: « بر اساس دستوراتم، نهادهای دولتی اقدمات بزرگ و بی سابقه ای علیه جدایی طلبی مسلمانان را به راه خواهند انداخت و مساجدی که تعیین می شوند باید تعطیل شوند ».

پیش از این، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، از پیشوای مسلمانان فرانسه خواسته بود بر ضرورت این که اسلام یک دین است و نه یک جنبش سیاسی، تاکید کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت