هشدار هواشناسی درباره بهمن در کوهستان‌های تهران

هواشناسی استان تهران اعلام کرد: با توجه به افزایش دما در ارتفاعات، طی امروز و فردا احتمال ریزش بهمن در مناطق بهمن‌گیر وجود دارد.
کد خبر: ۱۰۲۴۳۹۱
|
۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۳ 28 December 2020
|
11649 بازدید
 
به گزارش تابناک و به نقل از سایت هواشناسی استان تهران، در پنج روز آینده آسمانی صاف تا نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد ملایم پیش‌بینی می‌شود.

همچنین در این مدت با افزایش پایداری و سکون جو، افزایش تدریجی غلظت آلاینده‌ها، کاهش کیفیت هوا و غبار محلی بویژه در نواحی پرتردد انتظار می‌رود؛ بر این اساس، تا روز پنجشنبه روند تدریجی افزایش دما خواهیم داشت.

بیشینه و کمینه دمای هوای پایتخت در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۹ و ۰، چهارشنبه و پنجشنبه ۱۰ و ۰  و جمعه ۹ و ۱-  درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ورامین با ۸ درجه و فیروزکوه با منفی ۱۵ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان طی ۲۴ ساعت گذشته بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت