صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دلیل عجیب رییس داوران کشتی به قضاوت‌های پراشتباه

کد خبر: ۱۰۱۹۵۰۸
| |
6125 بازدید

محمد مصلایی‌پور در خصوص انتقاد‌هایی که از عملکرد داوران در لیگ برتر کشتی فرنگی می‌شود، اظهار داشت: داوری‌ها برای خود من هم راضی کننده نبود و قبول دارم که داوران ما آن جوری که باید و شاید قضاوت نکردند، اما آن‌ها نزدیک به یک سال از داوری دور بودند و مسابقه‌ای نبوده، درحالیکه داوری هم احتیاج به تمرین دارد.

به گزارش تابناک ورزشی ، رییس داوران کشتی ادامه داد: ما نظام نامه‌ای داریم که مجبوریم طبق آن از همه داوران‌مان استفاده کنیم و به این شکل خیلی از داوران باتجربه‌مان طبق آن نظام نامه نتوانستند شرکت کنند. با تمهیداتی که اندیشیده شد و مشورت با علیرضا دبیر، آن نظام نامه را کنار گذاشتیم و در ادامه مسابقات از تمام پتانسیل‌های داوری مان استفاده می‌کنیم.

سرپرست کمیته داوران فدراسیون کشتی درباره دیدار جنجالی وزن ۹۷ کیلوگرم صبانور و دانشگاه آزاد که مورد اعتراض شدید کادرفنی نماینده کردستان قرار گرفت، تصریح کرد: نتیجه این مسابقه روی تشک ۲ بر یک تمام شد. قبول داریم که در یک صدم ثانیه آخر امتیازی رد و بد شد، اما آن تکنولوژی که ما در آن مسابقه در اختیار داشتیم، نتوانست آن یک صدم ثانیه را نشان بدهد و بعد فیلمی درآمد که طبیعتا نمی‌توانست سند ما باشد. همان شب با داوران دعوتی‌مان نشستیم و داوران بی طرف به اتفاق امامی که سرپرست فنی مسابقات بود، این کشتی را بررسی کردیم. باز هم نتیجه با در نظر گرفتن همان یک پوئنی که روی تشک نداده بود، به نفع مهدی بالی تمام شد، چون دو تا اخطار پوئن را داوران ما نداده بودند و این کشتی ۴ بر ۳ به نفع بالی تمام می‌شد که کتبا به صبانور هم اعلام کردیم.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات