بازدید 6710

بهبودیافتگان از کرونا تا چه زمانی مجددا به کووید ۱۹ مبتلا نمی‌شوند؟

کد خبر: ۱۰۰۵۵۷۸
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۰ 28 September 2020
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا درخصوص بازه زمانی که فرد ممکن است مجدد دچار این بیماری شود، گفت: بعد از گذشت ۳ ماه از بیماری ممکن است فرد بهبودیافته مجددا به کووید مبتلا شود و مواردی که زیر ۳ ماه دچار ابتلا مجدد شده اند، بسیار کم بوده است.
 
به گزارش میزان، مینو محرز در پاسخ به این سوأل که آنفولانزا، سرماخوردگی و کرونا چه تفاوت‌هایی با هم دارند، گفت: بیماری آنفولانزا شباهت زیادی با کووید دارد، اما علائم سرماخوردگی معمولی یا سایر ویروس‌های زمستانه که معمولا با آبریزش بینی همراه هستند، با آنفولانزا و کرونا متفاوت است.
 
وی ضمن اشاره به اینکه تشخیص آنفولانزا و کرونا از هم از لحاظ بالینی مشکل است، ادامه داد: تنها از طریق آزمایش می‌توان این دو بیماری را از هم تفکیک کرد و گاهی هم ممکن است این دو عارضه با هم در فردی بروز پیدا کنند که موجب شدت گرفتن علائم در بیمار می‌شود.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری با بیان اینکه تمام علائم بالینی که کووید۱۹ وجود دارد در آنفولانزا هم مشاهده می‌شود، در خصوص ابتلا مجدد به بیماری کرونا اظهار کرد: ابتلای به بیماری کرونا ثابت شده است و فردی که مجدد گرفتار این بیماری می‌شود یا دوباره به این بیماری گرفتار شده و یا اینکه بیماری در فرد دوباره عود کرده است.
 
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص بازه زمانی که فرد ممکن است مجدد دچار این بیماری شود، افزود: بعد از گذشت ۳ ماه از بیماری ممکن فرد بهبودیافته مجددا به کووید مبتلا شود و مواردی که زیر ۳ ماه دچار ابتلا مجدد شده اند، بسیار کم بوده است.
 
این استاد دانشگاه در پایان ضمن تاکید بر رعایت ۳ اصل رعایت فاصله گذاری اجتماعی حدود یک‌ونیم تا دو متر، استفاده از ماسک و شست‌وشوی مکرر دست‌ها، توضیح داد: افراد سالم از هر نوع ماسکی که استفاده کنند، کفایت می‌کند و لازم نیست همه افراد ماسک‌های بیمارستانی بزنند، اما استفاده از آن در شرایط طغیان کرونا برای همه افراد اجباری است.
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار