میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تسلیت رهبرانقلاب درپی درگذشت شیخ حسین ممدوحی

حضرت آیت الله خامنه ای در پیامی با تسلیت درگذشت حجت الاسلام حسن ممدوحی تاکید کردند: ایشان عالم انقلابی و وارسته‌ئی بودند که سال‌ها در خدمت تبیین و نشر معارف اسلامی تلاش و مجاهدت کردند.
کد خبر: ۱۰۰۴۷۵۳
| |
9927 بازدید
تسلیت رهبرانقلاب درپی درگذشت شیخ حسین ممدوحی

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر رهبر انقلاب، متن پیام معظم له به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

درگذشت عالم با فضیلت جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ حسن ممدوحی رضوان الله علیه را به خاندان و فرزندان گرامی و به همه ارادتمندان و شاگردان و مستفیدان از آن بزرگوار تسلیت عرض می‌کنم.

ایشان عالم انقلابی و وارسته‌ئی بودند که سال‌ها در خدمت تبیین و نشر معارف اسلامی تلاش و مجاهدت کردند. امید است این پرونده‌ی عمل صالح مقبول حضرت حق متعال و موجب علو درجات آن مرحوم گردد. رحمت و رضوان الهی را برای ایشان مسألت می‌کنم.

سیدعلی خامنه‌ای                                
۳ مهر ۱۳۹۹                                     

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات