صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اتحادیه اروپا بر سر تحریم‌ها علیه بلاروس به اجماع نرسید

رئیس سیاست خارجه اتحادیه اروپا تاکید کرد: کشور‌های این بلوک نتوانستند بر سر اعمال تحریم‌هایی علیه مقامات بلاروس به توافق برسند، اما از انتخابات جدید در این کشور حمایت کردند.
کد خبر: ۱۰۰۴۲۲۵
| |
4810 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از سایت شبکه آرتی، جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجه اتحادیه اروپا در کنفرانس خبری بعد از نشست وزیران خارجه اتحادیه اروپا اظهار کرد: آن‌ها نتوانستند لیست تحریم‌های مسؤولان بلاروس را به دلیل نرسیدن به یک اجماع درباره آن تصویب کنند.

بورل تاکید کرد: وزیران خارجه اتحادیه اروپا از دعوت به برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری جدید در بلاروس زیر نظر سازمان امنیت و همکاری اروپا حمایت کردند.

این دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا تاکید کرد، این بلوک قصد مداخله در امور داخلی بلاروس را ندارد، اما از انجام مذاکرات ملی در کشور و برگزاری انتخابات شفاف حمایت می‌کند.

بورل تصریح کرد: مساله تحریم‌ها در جریان اجلاس سران اتحادیه اروپا که قرار است پنج‌شنبه برگزار شود، بررسی می‌شود، رایزنی‌ها حول این موضوع احتمالا طولانی خواهند بود.

اتحادیه اروپا قبلا گفته بود، برای هماهنگ کردن لیست تحریم‌های انفرادی اشخاص به دلیل نقش‌شان در تقلب انتخاباتی احتمالی بلاروس و اعمال خشونت علیه تظاهرکنندگان کار می‌کند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان