میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رتبه نخست زنجانی‌ها در بازار بورس ایران

ضریب نفوذ بورس استان زنجان در کشور ۲۵ درصد است و زنجانی‌ها در بازار بورس رتبه اول ایران را دارند.
کد خبر: ۱۰۰۰۷۱۹
| |
8452 بازدید
|
۱
رتبه نخست زنجانی‌ها در بازار بورس ایران


به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، استاندار زنجان در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان گفت: باید به مردم مباحث بورسی آموزش داده و مردم با واقعیت بورس به خوبی آشنا شوند.

فتح‌الله حقیقی افزود: زنجانی‌ها اقبال بسیار خوبی برای ورود به بازار بورس و سرمایه دارند و باید ارگان‌های مربوط به این حوزه اطلاع‌رسانی لازم را انجام داده و در فضای مجازی بورس را آموزش دهند. سال ۹۸ بودجه جاری استان خوب نبود و سال ۹۹ هم با بودجه جاری استان‌ها یکسان شده و با سال گذشته برابر است.

حجت‌الاسلام حسن شجاعی، نماینده مردم ابهر، خرم‌دره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به رتبه ۱۵ استان در درآمدهای کشور، گفت: این در حالی است که رتبه جذب بودجه استان ۲۸ است. امیدواریم با پیگیری یکپارچه نمایندگان این وضعیت بهبود پیدا کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
محمدخان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۵
زنجانیا ریاضیاتشون خوبه.بیشتر هم بدنبال ارزش افزوده هستن تا تولید.عقیده دارند که تولید باعث آلودگی هوا و محیط زیست می شود. حق هم دارند سرب و روی برای نسل های آیندشونم عوارض داره.کافیشونه.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت