ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرداد ماه تورم خوراکی ها چقدر بالا رفت؟

اطلاعات مرکز آمار از تورم خوراکی ها در مرداد ماه نشان می دهد روند افزایشی قمیت کالاها همچنان ادامه دارد.
کد خبر: ۹۹۸۴۷۰
| |
6662 بازدید
|
۱

مرداد ماه تورم خوراکی ها چقدر بالا رفت؟

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین،شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور نشان می دهد که این تورم مرداد ماه نسبت به ماه قبل یعنی تیرماه 3.5 درصد و همچنین نسبت به مدت مشابه سال قبل 30.4 درصد افزایش یافته است.

بالاترین افزایش قیمت کالاها و خدمات مصرفی در مرداد نسبت به تیرماه امسال مربوط به چای، قهوه، رب و آبمیوه با 6.9 درصد، مبلمان و لوازم خانگی 5.9 درصد و 5.8 درصد برای دخانیات ثبت شد.

مرداد ماه تورم خوراکی ها چقدر بالا رفت؟

طبق اطلاعات جدول همه کالاها و خدمات روند افزایشی داشته است و کاهش قیمت مشاهده نمی شود.

گوشت قرمز و سفید و فرآورده های آن نیز نسبت به تیرماه امسال 3.4 درصد گران شده است. همچنین گروه مسکن، اب، برق، گاز و سایر سوخت نیز در یک ماه 2.8 درصد و نسبت به مرداد ماه سال قبل 25.8 درصد افزایش قیمت داشته است.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
سید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۲
برنج هندی صادرات ممنوع شد دیشب کیسه 10 کیلوی شد 200 هزار تومان
برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
مرجع جواهرات