صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
گزارش

کریمی تمدید نمی‌کند، چون منتظر پیشنهاد اروپایی است

تمایل کریمی به بازی در یکی از تیمهای اروپایی است و به همین خاطر می خواهد شانس خود را در پایان فصل برای ترانسفر مجدد به قاره سبز بسنجد. برخی منایع آگاه از احتمالاتی برای انتقال این ملی پوش استقلال به فوتبال ترکیه، یونان و یا بلژیک سخن می گویند
کد خبر: ۹۹۷۴۴۱
| |
6275 بازدید

هافبک محوری این فصل استقلال پیشنهاد مالی به این باشگاه برای تمدید قرارداد نداده است و این موضوع همه را نگران کرده است.

به گزارش تابناتک ورزشی، قرارداد علی کریمی با استقلال رو به پایان است، ولی شایعه شده که این بازیکن با مسئولان باشگاه مذاکره کرده و یک مبلغ سنگین به آن‌ها پیشنهاد داده است. این شایعه، اما حقیقت ندارد و کریمی تا به امروز هیچ مذاکره‌ای با مسئولان استقلال در مورد فصل آینده انجام نداده است.

در همین حال شنیده می شود تمایل کریمی به بازی در یکی از تیمهای اروپایی است و به همین خاطر می خواهد شانس خود را در پایان فصل برای ترانسفر مجدد به قاره سبز بسنجد. برخی منایع آگاه از احتمالاتی برای انتقال این ملی پوش استقلال به فوتبال ترکیه، یونان و یا بلژیک سخن می گویند که هنوز از سوی باشگاه استقلال و مدیربرنامه های این بازیکن تایید نشده است.

کریمی تمدید نمی‌کند، چون منتظر پیشنهاد اروپایی است

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟