ظریف: یک وجب از ایران را به چین نمی‌دهیم

وزیر امور خارجه گفت: ما نه یک متر زمین و نه حتی حق بهره برداری انحصاری از یک وجب خاک ایران را به چین و هیچ کشور دیگری نداده و نخواهیم داد.
کد خبر: ۹۹۰۸۶۴
| |
16435 بازدید
|
ظریف: یک وجب از ایران را به چین نمی‌دهیم

به گزارش تابناک به نقل از خانه ملت، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه با اشاره به قرارداد ۲۵ ساله بین ایران و چین، گفت: ما در مرحله مذاکره هستیم و در این مرحله حداکثر باید مجوز مذاکره از دولت گرفته شود که وزارت امور خارجه این مرحله را پشت سر گذاشته است.

وی افزود: هنگامی که به مرحله توافق برسیم، اگر تعهد قانونی در این قرارداد باشد، ما باید آن به مجلس ارائه دهیم. در غیر این صورت به عنوان مصوبه دولت، مجلس در تطبیق قوانین به این قرارداد ورود خواهد کرد، لذا این قرارداد هیچ وقت بر مجلس پوشیده نخواهد ماند.

رئیس دستگاه دیپلماسی در واکنش به اخبار مربوط به واگذاری جزایری چون کیش به موجب قرارداد ۲۵ ساله با چین نیز اظهار داشت: این موضوعات درست نیست. حتی یک ذره هم واقعیت در موضوعات مطرح شده وجود ندارد. ما نه یک متر زمین و نه حتی حق بهره برداری انحصاری از یک وجب خاک ایران را به چین و هیچ کشور دیگری نداده و نخواهیم داد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۲۸
انتشار یافته: ۱۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
شما کلا ایران رو پیشکش کردید اونم دهها ساله و ما شدیم سپر بلای چین و روسیه در برابر آمریکا ... تمام منابع و ذخایر و امکانات ما در گرو آمریکا ستیزی چین و روس شده به اسم محورهای مختلف و شما دلتون خوشه یه وجب خاک نمی دید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجب !!!!! شما واقعا فکر کردید مردم ایران چین ؟؟؟؟؟؟؟؟
سید رسول زنگانلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
عمو دادید تمام شد رفت!!!! چی نمیدیم؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
دکتر حق بهره‌برداری از خاک رو ندادید آب رو که دادید. حالا گیرم چند روز دیگه هوس کردید جاهایی که خودمون نمیتونیم ازش بهره‌برداری کنیم رو هم بخواید بدید دست چینی‌ها. والله. هنوز هم صید ترال ادامه داره. کسی هم یادش نرفته
Asd
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
آقای ظریف مردم فکر میکردند شما ناجی مردم ایران هستید .وقتی برجام امضا شد، مردم با چه شور و شوق و اشتیاقی از شما تشکر کردند. ولی آخر معلوم شد که این قرارداد چقدر ناقص بود که دشمنان داخلی و خارجی ایران توانستند این قرارداد را نقض کنند تا حدی که بی‌اعتبار شود.
لطفا در مورد قرارداد درازمدت با چین و ندادن وجبی و متری خاک صحبت نکنید که مطمئن هستیم قراردادی یکطرفه به سود چین است. شما هم مانند دیپلماتهای پیشین هستید فقط مرتب‌تر و کمی آشنا با اصول دیپلماتیک ! وگرنه هیچ تفاوتی با اسلافتان ندارید .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
خب بیشتر بدین!!!
مسعود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
یک وجب که نه چندصد هکتارو میدیم!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
پس حتما عجنه در جنوب ایران با کشتی های چینی دارن منابع دریایی ما رو غارت میکنن!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
من اگر جای روحانی بودم همان ابتدای ریاست جمهوری ام قرارداد با چین را در دستور کار قرار می دادم.
این هایی که با کشورهای شرقی دشمنی می کنند در حقیقت در جهت خواست دشمن حرکت می کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
اجاره نمیدین اجازه میدین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
25 سال دیگه می گی خودمان این طور انتخاب کردیم که کشورمان را مفت به چین بدهیم
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت