مرگ بیش از ۳۰ نظامی نیجریه در حمله بوکوحرام

منابع خبری از چند نوبت حملات تروریستی عناصر بوکوحرام و کشته و مجروح شدن شماری از نیرو‌های نظامی و صد‌ها تن از شهروندان این کشور شدند.
کد خبر: ۹۹۰۰۹۰
| |
11834 بازدید
مرگ بیش از ۳۰ نظامی نیجریه در حمله بوکوحرام
به گزارش تابناک به نقل از فارس، در تازه‌ترین حملات تروریست‌های بوکوحرام در نیجریه، عناصر این گروه در چند نوبت حمله بیش از ۳۰ نظامی را کشته و صد‌ها تن دیگر را مجروح کردند.

به نوشته وبگاه «صحرا ریپورتر» تروریست‌های بوکوحرام طی روز‌های گذشته در حالی که مجهز به آری پی جی و مسلسل بودند ۴۰ سرباز را در شهرستان «دامبوا» به قتل رساندند و سپس روز جمعه نیز به دو منطقه دیگر در این کشور حمله کرده و صد‌ها تن از ساکنان این مناطق را مجروح کردند.

بوکوحرام و شاخه داعش در آفریقا تاکنون هزاران نفر را کشته و موجب آوارگی میلون‌ها تن در شمال و شرق نیجریه شده اند. طی ماه‌های گذشته تروریست‌های بوکوحرام در چند نوبت با کمین کردن در مسیر نظامیان نیجریه، به آن‌ها حمله کردند.

بوکوحرام یک گروه مسلح نیجریه‌ای است که در ژانویه ۲۰۰۲ اعلام موجودیت کرده است. این گروه که مدعی اجرای «شریعت اسلامی» در تمامی ایالت‌های نیجریه است در ماه مارس سال ۲۰۱۵ ارتباط خود با سازمان تروریستی داعش را اعلام کرد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت