مسئولان باید در رعایت پروتکل‌ها پیشگام باشند

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که مقابله با کرونا همکاری جمعی را می‌طلبد و امروز حتی یک نفر نباید نسبت به رعایت پروتکل‌ها بی‌تفاوت باشد.
کد خبر: ۹۸۸۷۰۸
| |
10235 بازدید

مسئولان باید در رعایت پروتکل‌ها پیشگام باشند

به گزارش «تابناک»، سید البرز حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک از سوی مردم و مسئولان بیان کرد: شیوع ویروس کرونا یک موضوع جهانی است و صرفا مختص کشور ما نمی‌باشد. در حوزه درمانی تمام امکانات در کشور به کار گرفته شده تا خدمت رسانی به نحو احسن به مردم صورت گیرد. پروتکل‌های لازم در بخش‌های مختلف تدوین شده و به نهادهای مختلف ارائه شده است.

وی در ادامه اظهار کرد: اما به نظر می‌رسد مسائلی از قبیل مشکلات معیشتی باعث شده تا مردم به اشتغال خود باز گردند، اما در حین انجام فعالیت‌های اقتصادی، پروتکل‌های بهداشتی همگام و با جدیت دنبال شود. ریشه‌کن کردن این بیماری نیاز به همکاری جمعی دارد.

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مردم باید بحث استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی را با جدیت دنبال کنند، تصریح کرد: امروز حتی یک نفر هم نباید در کشور نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی بی‌تفاوت باشد. متاسفانه در مقطعی شاهد کم توجهی به پروتکل‌ها و افزایش سفرها بودیم که به دنبال آن تشدید شیوع این ویروس در برخی از استان‌ها را شاهد هستیم.

حسینی در پایان تاکید کرد: باید با همکاری یکدیگر به سمتی برویم که از ایجاد شرایط سخت که حتی کادر درمانی نیز نتواند پاسخگوی ما باشد، جلوگیری کنیم. مسئولان در تمام مباحث باید پیشگام بوده و اولین نفراتی باشند که به عنوان الگو پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند. استفاده از ماسک تا حد زیادی می‌تواند جلوی انتشار این ویروس را بگیرد. مقام معظم رهبری نیز از ابتدا به عنوان الگو رعایت پروتکل‌های بهداشتی را در اولویت قرار داده و بر همه مسئولان و مردم لازم است برای حفظ سلامتی خود به رعایت پروتکل‌ها توجه داشته باشند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت