میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازداشت ۳۰۰‌تن به‌دلیل نقض‌قانون‌امنیت در هنگ‌کنگ

پلیس هنگ کنگ از بازداشت بیش از ۳۰۰ تن در این دولتشهر به دلیل تجاوزاتی نظیر تجمعات غیرقانونیَ، اخلال در امنیت عمومی و نقض قانون امنیت ملی خبر داد.
کد خبر: ۹۸۷۸۸۵
| |
11971 بازدید

بازداشت ۳۰۰‌تن به‌دلیل نقض‌قانون‌امنیت در هنگ‌کنگ

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به رغم ممنوعیت تجمعات، فعالان امروز (چهارشنبه) در مخالفت با قانون جدید به خیابان‌ها رفتند و پلیس از شلنگ‌های آب پرفشار علیه تظاهرکنندگان تجمع کرده در خارج از ساختمان آتش‌نشانی در مسیر هنسی استفاده کرد.

کمیته دائم کنگره ملی خلق چین به اتفاق آراء قانون امنیت ملی برای هنگ‌کنگ را روز سه‌شنبه به تصویب رساند.

رسانه‌های هنگ‌کنگ گفته‌اند، این قانون مناقشه‌برانگیز که به مقام‌ها اجازه می‌دهد فعالیت "خرابکارانه و جدایی‌طلبانه" در هنگ‌کنگ را سرکوب کند.

این قانون نگرانی‌هایی را درباره احتمال استفاده از آن برای سرکوب صدا‌های مخالف در این اراضی نیمه خودمختار ایجاد کرده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت