میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خشونت پلیس آمریکا علیه یک زن در فلوریدا

تصاویر دریافت شده از تلفن همراه شاهدان نشان می‌دهد یک افسر پلیس در فلوریدا با شوکر برقی به یک زن حمله می‌کند و با زانو گردنش را فشار می‌دهد.
کد خبر: ۹۸۶۸۲۰
| |
17692 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه تلویزیونی ان بی سی، خشونت پلیس آمریکا این بار علیه یک زن در فلوریدا روی داد.

تصاویر دریافت شده از تلفن همراه شاهدان نشان می‌دهد یک افسر پلیس در فلوریدا با شوکر برقی به یک زن حمله می‌کند و با زانو گردنش را فشار می‌دهد. دفتر دادستانی میامی این ویدئو را منتشر کرده است. افسر جوردی یینز مارتل از سافیا ساتچل می‌خواهد که از خودرویش بیرون بیاید و به سمت او برود، اما این زن مخالفت می‌کند.

خشونت پلیس آمریکا علیه یک زن در فلوریدا

ماجرا از این قرار است که مدیر یک باشگاه از این افسر پلیس می‌خواهد تا به این زن به خاطر ادعای پرتاب کردن پول به سمت پیشخدمت هشدار دهد. این زن سوار ماشین خود شده بود که برود، اما پلیس او را فرا می‌خواند و او از خودرو خود پیاده نمی‌شود. این افسر به زور زن را از خودرو بیرون می‌کشد. دو بار شوکر به ساتچل زده می‌شود و فریاد از این زن بلند می‌شود.

مارتل به اتهام استفاده غیرقانونی از سلاح و گزارش جعلی درباره این حادثه برکنار و بازداشت شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات