طالبان از آزادی ۳۸ زندانی دولت کابل خبر داد

سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر از آزادی ۳۸ زندانی دولت افغانستان خبر داد و افزود که مبالغی به آن‌ها پرداخت شده است.
کد خبر: ۹۸۲۸۹۷
| |
11273 بازدید
طالبان از آزادی ۳۸ زندانی دولت کابل خبر داد

به گزارش «تابناک» به نقل از آناتولی، طالبان ۳۸ زندانی دولت افغانستان را در ولایت‌های فراه و نیمروز آزاد کرد.

در این ارتباط، «سهیل شاهین»، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان با تأیید این خبر گفته است که در ولایات فراه و نیمروز ۳۸ نفر از سربازان و پلیس زندانی که در زندانی‌های طالبان بودند، آزاد شدند و با تحویل لباس و پرداخت ۵۰۰۰ افغانی به‌سوی خانواده‌های خود بازگشتند.

گروه طالبان تاکنون ۴۵۸ تن از نیروهای امنیتی و ارتش افغانستان را آزاد کرده است.

از سوی دیگر دولت افغانستان در چندین مرحله حدود سه هزار زندانی طالبان را در ولایت‌های مختلف آزاد کرده است.

آزادی زندانیان طالبان از سوی دولت افغانستان یکی از شروط «توافق‌نامه صلح» میان آمریکا و طالبان بوده که ۲۹ فوریه امسال توسط زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان و ملأ عبدالغنی برادر، معاون سیاسی گروه طالبان در قطر به امضا رسید.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت