صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

واکنش براتی به ایرادهای فیفا به اساسنامه پیشنهادی فوتبال

متأسفانه اخبار و اعدادی که در مورد ایرادهای فیفا به اساسنامه اعلام شد، اصلا واقعیت ندارد و امیدوارم کار را در آرامش پیش ببریم. همه اعضای مجمع فدراسیون حق دارند قبل از تصویب اساسنامه، هرگونه نظری که در خصوص اصلاح آن دارند را اعلام کنند.
کد خبر: ۹۸۲۱۴۸
| |
15170 بازدید

رییس کمیته حقوقی و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال گفت: فیفا اساسنامه ارسالی فدراسیون را دیده است و تعداد ایراد‌ها بسیار کمتر از ۲۰ موردی است که در رسانه‌ها اعلام شد.

به گزارش تابناک ورزشی، احمدرضا براتی رییس کمیته حقوقی و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال گفت: فیفا از اساسنامه‌ای که فدراسیون فوتبال به این نهاد ارسال کرده بود، اینکه گفته می‌شود فیفا از آن ۸۰، ۳۰ یا حتی ۲۰ ایراد گرفته است، به واقعیت نزدیک هم نیست.

وی تصری کرد: در اساسنامه فدراسیون فوتبال یک بار فرصت اظهار نظر برای اعضای مجمع فراهم شده است و اساسنامه در نهایت در مجمع عمومی برای تصویب به رأی‌گیری گذاشته می‌شود. تا زمانی که اعضای مجمع به اساسنامه رأی ندهند، بدیهی است که آن تصویب نمی‌شود.

براتی در ادامه در خصوص اصلاح اساسنامه فدراسیون فوتبال، خاطرنشان کرد: متأسفانه اخبار و اعدادی که در مورد ایراد‌های فیفا به اساسنامه اعلام شد، اصلا واقعیت ندارد و امیدوارم کار را در آرامش پیش ببریم. همه اعضای مجمع فدراسیون حق دارند قبل از تصویب اساسنامه، هرگونه نظری که در خصوص اصلاح آن دارند را اعلام کنند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات