میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دو کشته و دو مصدوم در سیل بلده مازندران

کد خبر: ۹۷۴۸۳۴
| |
5204 بازدید

سخنگوی سازمان اورژانس کشور از جانباختن دو تن در پی وقوع سیل در منطقه‌ای از استان مازندران خبر داد.

به گزارش ایسنا، مجتبی خالدی در این باره اظهار کرد:‌ ساعت ۰۳:۰۸ دقیقه بامداد روز جاری در پی وقوع سیل در بلده نور و ریزش جاده، یک دستگاه خودرو زانتیا به رودخانه سقوط کرد. با گزارش این حادثه به اورژانس بلافاصله یک دستگاه آمبولانس از سوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران به محل حادثه واقع در کیلومتر ۹ جاده بلده اعزام شد.

وی ادامه داد: طی بررسی‌های اولیه دو تن از سرنشینان مفقود شده بودند و دو نفر نیز دچار مصدومیت شده بودند که افراد مصدوم در محل درمان شدند.

خالدی گفت: پس از بررسی‌هایی که در ادامه انجام شد، مشخص شد که دو نفر که مفقود شده بودند جان خود را از دست داده‌اند.

به گفته سخنگوی سازمان اورژانس کشور، جانباختگان این حادثه دو نفر آقای ۳۷ و ۳۸ ساله بوده‌اند و مصدومان نیز به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل منتقل شده‌اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت