صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

واکنش وزیر دفاع به تحولات اخیر در خلیج فارس

وزیر دفاع درباره تحولات اخیر با آمریکا در خلیج فارس با تاکید بر اینکه حضور غیرقانونی و متجاوزانه آمریکایی‌ها در خلیج فارس باعث ناامنی است اظهار داشت: آنها از آن طرف دنیا در کنار مرزهای ما حضور یافته‌اند و ادعاهای بیخود هم می‌کنند.
کد خبر: ۹۷۲۸۹۶
| |
14175 بازدید
واکنش وزیر دفاع به تحولات اخیر در خلیج فارس

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح امروز (جمعه) در حاشیه مراسم رژه خدمت ارتش و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی پیرامون تحولات اخیر با آمریکا در خلیج فارس، اظهار داشت: چیزی که باعث ناامنی در منطقه خلیج فارس می‌شود در واقع حضور غیرقانونی و متجاوزانه آمریکایی‌ها است که از آن طرف دنیا در کنار مرزهای ما حضور یافته‌اند و از این ادعاهای بیخود هم می‌کنند.

وی تاکید کرد: قطعا مردم ما بصیر هستند و می‌بینند حق با چه کسی است؛ ما در خانه خودمان هستیم و آن‌ها از آن سوی دنیا آمده‌امد تا برای کشورهای منطقه با تهدید و تحریم مشکل درست می‌کنند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات