میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وزیر کشور ترکیه استعفا داد

وزیر کشور ترکیه شامگاه یکشنبه در پیامی در توئیتر از استعفای خود خبر داد.
کد خبر: ۹۷۲۰۱۵
| |
13422 بازدید
وزیر کشور ترکیه استعفا داد
به گزارش تابناک به نقل از فارس، «سلیمان صویلو» وزیر کشور ترکیه شامگاه یکشنبه در پیامی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی توئیتر از سمت خود استعفا کرد.

استعفای وی پس از آن صورت گرفت که انتقاد‌ها از وی به دلیل نحوه اداره بحران کرونا به شدت افزایش یافت.

شامگاه جمعه صویلو از اعمال مقررات منع آمد و شد در ۳۱ استان این کشور به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا خبر داد.

بنا بر گزارش خبرگزاری آناتولی، در ۳۱ استان ترکیه شامل آنکارا، آدانا، آنتالیا، ازمیر، وان و دیگر استان‌های این کشور مقررات منع آمد و شد ۴۸ ساعته اعمال شده است.

پس از اعلام مقرات منع آمد و شد، هزاران شهروند ترکیه به بازار‌ها سرازیر شدند تا ما یحتاج خود را تامین کنند که همین موضوع سبب ازدحام جمعیت و افزایش شیوع احتمالی ویروس کرونا گردید.

مبتلایان به ویروس کرونا در ترکیه به سرعت در حال افزایش هستند و بر اساس آخرین آمار‌ها ۵۷ هزار نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و از این تعداد تا کنون ۱۲۰۰ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات