صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پکن: آمریکا به جای کمک در حال اعزام جنگنده و ناو است

سخنگوی وزارت خارجه چین از رویکرد آمریکا در بحبوحه تلاش‌ها برای مهار ویروس کرونا و اعزام ناو جنگنده به نقاط مختلف جهان انتقادکرد.
کد خبر: ۹۷۰۸۰۵
| |
14909 بازدید
پکن: آمریکا به جای کمک در حال اعزام جنگنده و ناو است
به گزارش تابناک به نقل از فارس، سخنگوی وزارت خارجه چین سه شنبه بعد از ظهر به وقت تهران از رویکرد نظامیگری آمریکا در بحبوحه تلاش جهانی برای مقابله با کرونا انتقاد کرد.

«لی جیان ژائو» از سخنگویان وزارت خارجه چین در نشست مطبوعاتی هفتگی با خبرنگاران با پرداختن به موضوعات روز منطقه و جهان با انتقاد از آمریکا گفت: «در حالی که ما در حال کمک به دیگران برای مهار ویروس کرونا هستیم، آمریکا در حال اعزام هواپیما و کشتی جنگی به دریای چین جنوبی است و با این کار حاکمیت ملی چین را نقض میکند. ما به دولت آمریکا توصیه می‌کنیم اولویت خود را برای مقابله با شیوع کرونا در اخل کشورش کند.»

این دیپلمات چینی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر حفظ سلامت اتباع خارجی در این کشور گفت:: «با هر نوع تبعیض در اقدامات قرنطینه و کنترل مخالف هستیم. همه اتباع خارجی باید از قانون پیشگیری و درمان بیماری‌های عفونی و مقررات داخلی پیروی کنند.»

مقام‌های پکن بار‌ها به آمریکایی‌ها درباره تحرکاتشان در دریای چین جنوبی و تنگه تایوان هشدار داده و این مناطق را بخشی از سرزمین چین خوانده‌اند. این کشور در روز‌های گذشته همزمان با افزایش حضور کشتی‌های جنگی آمریکا در منطقه، یک رزمایش ضد زیر دریایی در دریای چین جنوبی برگزار کرد.
 
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات