میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

توصیه بهداشتی داعش به اعضایش؛ به اروپا نروید!

داعش نیز از کرونا احساس خطر کرده و جنگجویان خود را به اجتناب از سفر به شهرهای اروپایی فراخوانده است.
کد خبر: ۹۶۶۱۶۳
| |
8922 بازدید
|
۳
توصیه بهداشتی داعش به اعضایش؛ به اروپا نروید!

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا از سایت سومریه نیوز عراق، تشکیلات تروریستی داعش در جدیدترین توصیه‌های خود که از طریق روزنامه الکترونیکی خود "النبأ" منتشر کرده به اعضای این تشکیلات درباره سفر به اروپا در شرایط کنونی هشدار داده است.

تشکیلات داعش این توصیه‌ها را در راستای حفظ جان اعضای خود داده است.

این گروه تروریستی همچنین در اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشورهای اروپایی از عناصر خود خواسته از "سرزمین وبا" دوری کنند تا کمتر در معرض خطر بیماری مهلک و کشنده کرونا که آن را "طاعون" توصیف کرده، قرار بگیرند.

داعش در ادامه گفته است‌، افراد سالم نباید وارد "سرزمین وبا" شده و مبتلا از آن خارج شوند.

این گروه تروریستی همچنین توصیه‌های بهداشتی به اعضای خود کرده مبنی بر اینکه دست‌های‌شان را بشویند، هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان‌شان را بگیرند تا مانع از شیوع این ویروس شوند.

این گروه در عین حال یادآور شده است: "بیماری‌ها به خودی خود شیوع پیدا نمی‌کنند مگر به امر و اراده خداوند و این ویروس عذابی است که خداوند بر هر کسی که بخواهد، نازل می‌کند."

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۶
اونا كه خودشون ويروسن
kh
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۶
خخخخخ...
شما خودتون کرونایین.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۶
مگر تابحال داعش به اروپا هم سفر میکرده؟اینها از نظر دانش و اطلاعات هنوز 100 سال عقبند همه چی رو وبا و طاعون میدونند.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات