میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اروپا صادرات اقلام بهداشتی را محدود کرد

اتحادیه اروپا صادرات هرگونه اقلام بهداشتی و تجهیزات پزشکی محافظ را محدود می‌کند تا بتواند با ویروس کرونا بهتر مبارزه کند.
کد خبر: ۹۶۶۱۲۱
| |
8560 بازدید
|
۱
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم به نقل از تلگراف، اتحادیه اروپا روز یکشنبه محدودیت‌هایی را در زمینه صادرات ماسک و سایر تجهیزات پزشکی محافظتی اعمال کرد، زیرا می‌کوشد تجهیزات خود را برای مبارزه با بیماری همه‌گیر ویروس کرونا در اروپا نگه‌دارد.

اورزولا فون‌درلاین، رئیس کمیسیون اروپا در ویدئویی که در صفحه توئیتر خود منتشر کرد در این باره گفت: ما امروز یک رویه را به‌منظور صدور مجوز‌های صادراتی برای تجهیزات محافظت پزشکی اتخاذ کرده‌ایم، این بدان معنی است که چنین کالا‌های پزشکی فقط با مجوز صریح دولت‌های اتحادیه اروپا می‌توانند به کشور‌های غیر اتحادیه اروپا صادر شوند.

وی هشدار داد که کشور‌های اتحادیه اروپا با اعمال محدودیت‌های مرزی، زنجیره‌های تأمین را تهدید می‌کنند و خطرات کمبود را افزایش می‌دهند.

این اقدام در حالی انجام شد که آلمان آخرین کشور اتحادیه اروپا است که مرز‌های خود را بست و از روز دوشنبه عبور از فرانسه، اتریش و سوئیس را متوقف کرد تا بتواند سرعت انتشار ویروس کووید ۱۹ را کند کند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۶
عوضش ما بیشتر صادر می کنیم.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت