آیا این آخرین الکلاسیکوی کاپیتان رئال بود؟

کد خبر: ۹۶۳۰۵۵
| |
4439 بازدید

سرخیو راموس کاپیتان رئال مادرید مدتی است که با شایعاتی درباره تمدید قرارداد خود با باشگاه محبوبش رئال مادرید مواجه شده است. قرارداد فعلی او با رئال در تابستان ۲۰۲۱ به پایان می‌رسد و مذاکرات راموس با باشگاه تا کنون منجر به تمدید این قرارداد نشده و گفته می‌شود این مذاکرات فعلا متوقف شده و پیشرفتی نداشته است.

به گزارش تابناک ورزشی، با توجه به این واقعیت است که بعد از برگزاری ال‌کلاسیکوی دیشب برخی رسانه‌های اسپانیایی مدعی شدند عدم تمدید راموس با رئال این احتمال را بوجود آورده که این بازی آخرین ال‌کلاسیکویی باشد که او در آن بازی کرده است چرا که ممکن است کاپیتان رئال در تابستان پیش رو باشگاه محبوبش را ترک کند.

این چه برای رئال مادرید و هوادارانش و چه برای راموس مساله بسیار پراهمیتی خواهد بود. او کسی است که سابقه پانزده سال درخشش در رئال را دارد و تا کنون در ۴۰ ال‌کلاسیکو به میدان رفته است.

اگر هم در نهایت چنین اتفاقی بیفتد سرخیو راموس می‌تواند از آخرین ال‌کلاسیکوی خود با پیراهن رئال خوشحال باشد چرا که تیم او موفق شد در خانه خود بارسا را ۲-۰ شکست داده و علاوه بر تحقیر رقیب سنتی با کسب سه امتیاز بسیار مهم، از بلوگرانا پیشی گرفته و دوباره صدرنشین جدول لالیگا شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت