میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پیشنهاد جدید هنگ‌کنگ به AFC درباره بازی با ایران

فدراسیون فوتبال هنگ‌کنگ پیشنهاد جدیدی به کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) درباره بازی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ برابر ایران ارائه می‌دهد.
کد خبر: ۹۶۲۹۶۰
| |
15340 بازدید
پیشنهاد جدید هنگ‌کنگ به AFC درباره بازی با ایران

 

به گزارش تابناک به نقل از سایت Upower هنگ‌کنگ، رئیس فدراسیون فوتبال هنگ‌هنگ اعلام کرد در نشست فردای کنفدراسیون فوتبال آسیا پیشنهاد برگزاری با ایران در زمین بی‌طرف را ارائه می‌دهد و امیدوار است مورد پذیرش قرار بگیرد. وی دلیل این پیشنهاد را شیوع ویروس کرونا در ایران عنوان کرد.

وی افزود: بازی خانگی هنگ‌کنگ با عراق در روز ۳۱ مارس طبق برنامه برگزار خواهد شد، اما برای بازی روز ۲۶ مارس برابر ایران در حال مذاکره با فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا هستیم.

تیم‌های ملی فوتبال ایران و هنگ‌کنگ طبق برنامه باید روز ۷ فرودین ۱۳۹۹ در چارچوب هفته هفته ششم گروه C. انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ در قاره آسیا در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف هم بروند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات