نخستین قربانی «کرونا» در ایتالیا

نخستین قربانی «کرونا» در ایتالیا نیز به جمع کشورهایی پیوست که در پی شیوع ویروس «کرونا» قربانی داده است.
کد خبر: ۹۶۰۸۱۳
| |
6694 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری رویترز، ایتالیا نیز به جمع کشورهایی پیوست که در پی شیوع ویروس «کرونا» قربانی داده است. مردی مسن در شهر پادوا پس از ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داد. این خبر را «روبرتو اسپرانزا»،‌ وزیر سلامت ایتالیا، روز گذشته -‌جمعه- اعلام کرد.

این در حالی است که مقام‌های ایتالیا پیشتر از ابتلای ۱۵ نفر در منطقه لومباردی به این ویروس خبر دادند.

هیچ‌یک از افراد مبتلاشده به چین سفر نکرده‌اند.

رسانه‌های محلی گزارش داده‌اند که فردی ۷۸ ساله که دو هفته پیش در بیمارستان بستری شده بود، روز گذشته در پی ابتلا به کرونا جان خود را از دست داد.

منبع: ایلنا
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت