مرز مهران بسته شد

معاون سیاسی، امنیتی استاندار ایلام اعلام کرد: مرز مهران تا اطلاع بعدی بسته است و کار تردد زوار و صادرات کالا در آن انجام نمی‌شود.
کد خبر: ۹۶۰۵۳۲
| |
19816 بازدید
مرز مهران بسته شد
به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، محمد نوذری، معاون سیاسی، امنیتی استاندار ایلام گفت: پایانه مرزی مهران (شهید سپهبد قاسم سلیمانی) از دو سوی مرز ایران و عراق بسته است و مردم و تجار تا اطلاع بعدی به هیچ عنوان به این مرز مراجعه نکنند.

وی یادآور شد: پیش از این و با توجه به ناآرامی‌های داخل عراق مرز مهران از طرف عراقی‌ها برای تردد اتباع ایرانی بسته بود و تنها تردد اتباع خارجی انجام می‌گرفت.

نوذری تاکید کرد: در حال حاضر این مرز از طرف ایران نیز بسته شده است و هیچ‌گونه تردد و صادرات کالا در دو سوی مرز انجام نمی‌شود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت