ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

زانوی فدرر جراحی شد، پایان اسطوره سوییسی تنیس؟

کد خبر: ۹۶۰۴۸۶
| |
4553 بازدید

راجر فدرر مرد شماره 3 تنیس جهان به دلیل جراحی از ناحیه زانو، چند تورنمنت را از دست داد.

به گزارش تابناک ورزشی، راجر فدرر مرد شماره 3 تنیس جهان به خاطر جراحی زانو مسابقات آزاد فرانسه و 4 تورنمنت دیگر را از دست خواهد داد. دارنده 2 عنوان قهرمانی گرنداسلم روز چهارشنبه در سوئیس زیر تیغ جراحان رفت. این تنیسور 38 ساله در توییتر خود نوشت: زانوی راست من کمی مرا اذیت می‌کند. امیدوار بودم شرایط بهتر شود اما بعد از معاینه و صحبت‌هایی که با تیمم داشتم روز گذشته تصمیم با جراحی گرفتم. با این شرایط فدرر به زودی نمی‌تواند به میادین برگردد.

این تنیسور مطرح سوئیسی در ادامه توییت خود نوشت: بعد از عمل پزشکان تأیید کردند که این کار درستی بوده و نسبت به بهبودی کامل اطمینان دارند. در نتیجه من متاسفانه مسابقات دوبی، ایندین ولز، بوگوتا، میامی و آزاد فرانسه را از دست خواهم داد. از همه کسانی که مرا حمایت می‌کنند تشکر می‌کنم. بی‌صبرانه منتظر هستم تا به میادین برگردم.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟