میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ترکیه: تحمل ادامه حملات به ادلب برای ما غیرممکن است

وزیر امور خارجه ترکیه تحمل ادامه حملات به ادلب را غیرممکن دانست و تاکید کرد که پاسخ "حمله" نظام سوریه را داده و از این به بعد نیز خواهیم داد.
کد خبر: ۹۵۶۷۴۱
| |
2695 بازدید

وزیر امور خارجه ترکیه تحمل ادامه حملات به ادلب را غیرممکن دانست و تاکید کرد که پاسخ "حمله" نظام سوریه را داده و از این به بعد نیز خواهیم داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، مولود چاووش‌اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه در دیدار نمایندگان کشورهای آسیایی در آنکارا گفت: «تحمل ادامه حملات به ادلب برای ما غیرممکن است. پاسخ "تعدی" نظام سوریه را داده و از این به بعد نیز خواهیم داد».

وزیر امور خارجه ترکیه در ادامه لفاظی‌هایش مدعی شد: «گستاخی نظام اسد افزایش یافته است. برای جلوگیری از این رفتار رژیم اسد با روسیه در تماس هستیم. این کشور وظیفه مهمی در این زمینه دارد. بهانه روسیه مبنی بر اینکه "نمی‌توانیم رژیم اسد را کاملا کنترل کنیم"، پذیرفتنی نیست. روند آستانه و سوچی کاملا از بین نرفته اما مختل شده است».

چاووش‌اوغلو از سوی دیگر درباره اقدامات ترکیه در مقابل شیوع ویروس کرونا ضمن عرض تسلیت به مقامات چینی گفت: طرفین در این زمینه همکاری دارند و برای بازگرداندن شهروندان چین در ترکیه تلاش می‌کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟