سفر به عربستان برای اسرائیلی‌ها مجاز شد

دستور مجوز سفر شهروندان اسرائیلی به عربستان که روز چهارشنبه توسط وزیر امور داخلی اسرائیل امضا شده بود، از امروز یکشنبه ششم بهمن ماه اجرایی شده است.
کد خبر: ۹۵۴۷۰۶
|
۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۹ 26 January 2020
|
7086 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نوشته روزنامه هاآرتص، این تصمیم امروز اعلام شد و این نخستین بار است که این اتفاق در تاریخ اسرائیل می‌افتد.

بر این اساس، سفر به عربستان زمانیکه با هدف انجام مراسم و مناسک حج و عمره یا برای امور تجاری باشد تنها به ۹ روز محدود می‌شود و مشروط به این است که فرد مورد نظر دعوتنامه از یک مقام‌های سعودی داشته باشد و در حال حاضر حکم دیگری وجود ندارد که بتواند مانع ورود آنها به عربستان سعودی شود.

اسرائیلی‌ها در حال حاضر به عربستان می‌روند که اکثر آنها اقلیت عرب اسرائیلی هستند و این سفرها را بدون مجوز رسمی نظیر آنچه که امروز به اجرا درآمده، انجام می‌دهند.

منابع مطلع به این تصمیم گفتند، این دستورالعمل چهارشنبه گذشته امضا شد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت