دولت فردا را عزای عمومی اعلام کرد

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد که به‌مناسبت جان باختن تعدادی از هموطنان در حین تشییع پیکر سردار سلیمانی و نیز سانحه هوایی صبح امروز، هیئت دولت، فردا ۱۹ دی را عزای عمومی اعلام می‌کند.
کد خبر: ۹۵۰۲۳۵
| |
17595 بازدید
دولت فردا را عزای عمومی اعلام کرد
به گزارش تابناک به نقل از فارس، علی ربیعی سخنگوی دولت در صفحه شخصی خود در توئیتر خاطرنشان کرد: دولت فردا (پنج شنبه ۱۹ دی) را عزای عمومی اعلام کرد.

متن توییت سخنگوی دولت به شرح ذیل است:

هیئت دولت ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با خانواده‌های هموطنانی که در استان کرمان در حین شرکت در مراسم با شکوه تشییع پیکر سردار شهید قاسم سلیمانی و در سانحه هوایی صبح امروز جان خود را از دست داده اند، فردا ۱۹ دی را عزای عمومی اعلام کرد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت