بازدید 49108
رئیس مجلس در نشست خبری؛

در انتخابات ۱۴۰۰ (ریاست جمهوری) هم کاندیدا نمی‌شوم/ شورای هماهنگی سران قوا موقتی است و هرگز نمی‌خواهد جایگزین مجلس شود/ معنای تغییرات «لاریجانی صداوسیما» با «لاریجانی مجلس» پیشرفت در امور سیاسی است/ از زمان اجرای سهمیه‌بندی بنزین مطلع بودم/ قانون اساسی وحی منزل نیست و امکان اصلاح دارد

وی تاکید کرد: کسانی که با بی‌تقوایی سیاسی هتک مجلس می‌کنند، بدانند این مخالف مرام مدرس و امام است. در بیانیات امام درباره جایگاه مجلس آینده‌نگری بود، تخریب مجلس تخریب کلیت ملت است و ممکن است در فصل انتخابات هیجانات سیاسی افزایش یابد، اما اگر بر اساس صدق و مروت نباشد، این دیوار بر سر مردم خراب می‌شود و کسانی که این کار را می‌کنند دلسوز ملت نیستند.
کد خبر: ۹۴۰۸۷۲
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۰ 01 December 2019

«علی لاریجانی» رئیس مجلس شورای اسلامی که روز گذشته و به طور رسمی از کاندیدا نشدنش در انتخابات مجلس یازدهم سخن گفت، امروز (یکشنبه) به مناسبت روز مجلس به گفت و شنود با خبرنگاران رسانه های گروهی پرداخت. در این نشست بیش از ۲۵۰ خبرنگار داخلی و خارجی حضور دارند. لاریجانی در دوره‌های، هشتم، نهم و دهم مجلس، رئیس مجلس و نماینده مردم قم بوده است.

به گزارش «تابناک»؛ رئیس مجلس در نشست خبری خود به مناسبت روز مجلس گفت: کسانی که با بی‌تقوایی سیاسی هتک مجلس می‌کنند، بدانند این مخالف مرام مدرس و امام است بیانیات امام درباره جایگاه مجلس درش آینده‌نگری بود، تخریب مجلس تخریب کلیت ملت است.

«علی لاریجانی» عنوان کرد: خدمت سروران گرامی اصحاب رسانه سلام عرض می‌کنم امروز روز مجلس مصادف با سالرزو شهادت شهید مدرس است و این روز را به ملت ایران و نمایندگان تبریک عرض می‌کنم.

وی افزود: شهید مدرس یک فقیه مجاهد بود که ویژگی‌های منحصر به فردی داشت. اضلاع مختلف فکری داشت و سیاستمداری منصف و شجاع و پرهیزگار بود. برخی افراد مخالف او را تخریب می‌کردند حتی اکثر مخالفان هم در این که او یک شخصیت برجسته در تاریخ ایران بود، اذعان داشتند.

اگر قانون حاکم نباشد مملکت نیست

رئیس مجلس یادآور شد: یکی از نکاتی که مدرس به عنوان حکومت عادله و پیشرفته قائل بود این بود که قانونگرایی باید در کشور حاکم باشد و می‌گفت اگر قانون حاکم نباشد مملکت نیست.

لاریجانی با بیان اینکه یکی از نکات دیگر مدرس این بود که مجلس را محل اتکای ملت و سنبل آزادی می‌دانست، گفت: مدرس می‌گفت باید تقدس مجلس را مقدم شمرد در عناوین استیضاح رضاخان توهین به ملت آمده و مبرهن بود توهین به مجلس یعنی توهین به مردم. حفظ جایگاه مجلس حفط جایگاه مردم و آزادی است.

وی تاکید کرد: کسانی که با بی‌تقوایی سیاسی هتک مجلس می‌کنند، بدانند این مخالف مرام مدرس و امام است و بیانیات امام درباره جایگاه مجلس درش آینده‌نگری بود، تخریب مجلس تخریب کلیت ملت است، ممکن است در فصل انتخابات هیجانات سیاسی افزایش یابد اما اگر بر اساس صدق و مروت نباشد، بر سر مردم این دیوار خراب می‌شود و کسانی که این کار را می‌کنند دلسوز ملت نیستند.

دفاع لاریجانی از عملکرد مجلس دهم؛ تشریح مهمترین اقدامات مجلس

لاریجانی با اشاره به اقدامات مجلس دهم گفت: در این مجلس کارهای مهمی صورت گرفته است در هر سال قانون بودجه با دقت تصویب شده است، اشکالاتی که دولت هم نمی دید نمایندگان در این قانون لحاظ می‌کردند.

رئیس مجلس گفت: در دوره دهم مجلس تعداد قوانین ابلاغی ۱۶۲ قانون است؛ ۶۳ طرح ۹۹ لایحه. قانون توسعه و اشتغال پایدار از قوانین مهم بود تا روستاییان یک زندگی آبرومند داشته باشند. قوانین رفع موانع تولید از قوانین مهم است. قانون ارزش افزوده مقداری از سهم را به شهرداری‌ها داد تا برای آبادانی شهرها اقدام کنند. برای گازرسانی و‌ آسفالت روستاها قانون گذاشتیم. قانون حفاظت از خاک و قانون هوای پاک بسیار مهم است. قانون حفاظت از منابع ژنتیک، قانون افزایش ظرفیت پالایشگاه‌ها، قانون ساماندهی صنعت خودرو، قانون حمایت از جنگل‌بانان، قانون حمایت از هنرمندان، قانون حمایت از حقوق معلولان، حمایت از آموزش، پیشگیری از تقلب در آثار علمی، قانون کاهش ساعات کار بانوان شاغل، حمایت از کودکان و نوجوانان، منع به کار‌گیری بازنشستگان، قانون تشدید مجازات اسیدپاشی، قانون کاهش مجازات اعدام، قانون عدم تامین مالی تروریسم، نقض حقوق بشر آمریکا، تدوین قوانین بانکداری که الان در دستور است و مجموعا ۳۶۲ قانون تصویب شده است.

در مجلس دهم از رئیس‌جمهور سؤال شد و دو وزیر افتادند

وی ادامه داد: در راستای وظیفه نظارت مجموعا ۱۶۵ سوال در صحن از وزرا شده است که در موضوعات مختلف بوده و یک مورد نیز سوال از رئیس‎جمهور داشتیم. همچنین شش مورد تحقیق و تفحص در مجلس انجام شد. شش مورد نیز در صحن استیضاح داشتیم که دو مورد به عدم رای اعتماد منجر شد. سیزده مورد تخلفات دستگاه‌ها احصا شد و گزارش آن به قوه قضائیه داده شد. کمیسیون‌ها ۳۱ مورد گزارش به مجلس دادند که موضوعات بسیار مهمی مثل سیل، پلاسکو، احیای دریاچه ارومیه و حادثه تروریستی اهواز بود.

وی افزود: همچنین ۶۴ جلسه بصورت غیرعلنی جلسه داشتیم که از آن جمله جلسه در خصوص آخرین تحولات منطقه با حضور وزیر خارجه؛ در خصوص ناآرامی‌های کشور با حضور دبیر شورای امنیت، ناترازی بانک‌ها با با حضور مسئولان، بحران آب در کشور، مبارزه با مواد مخدر، وضعیت کسری بیمه‌های درمانی، وضع کشاورزی و موارد غذایی، وضعیت اقتصادی کشور در تحریم‌ها، ‌وضعیت مؤسسات اعتباری، وضعیت ارز که دولت ۴۲۰۰ تومان اعلام کرد و در مجلس بحث شد و گفتند مبنای علمی ندارد. در خصوص موسسات اعتباری هم بحث مفصلی شد و مشکلات میلیون‌ها تن حل شد. راجع به چالش‌های فضای مجازی و در خصوص FATF و وضعیت یارانه‌ها که جلسه داشتیم، گزارش‌های کمیسیون اصل ۹۰ را داشتیم؛ گزارش‌های مستمری نیز مرکز پژوهش‌ها به مجلس می‌دهد.

لاریجانی تاکید کرد: مقصود این است که مجلس دهم، هم در حوزه تقنین و هم نظارت، کارهای خوبی انجام داده که گاهی در فضای هیجانی کارها دیده نمی‌شود.

رهبر انقلاب در همه امور دخالت نمی‌کنند، بلکه جهت‌ها را مشخص می‌کنند

لاریجانی افزود: رهبر انقلاب در همه امور دخالت نمی‌کنند بلکه جهت‌ها را مشخص می‌کنند و مجلس ریل گذاری می‌کند. اینکه در قوای مختلف کار انجام می‌شود در راس امور بودن نیست و هر قوا کار خود را انجام می‌دهد.

رئیس قوه مقننه گفت: مجلس دهم ظرفیت خوبی دارد و تنوع افکارش بیشتر از مجالس دیگر است و همین موضوع هم باعث می‌شود آرای مردم در مجلس گفته شود.

لاریجانی در پاسخ به سوالی درباره جایگاه مجلس پس از دوازده سال ریاست وی در راس این قوه گفت: این که یک نهادی که امام فرمودند در راس امور است، به این معنا نیست که در همه امور دخالت کند و تصمیم بگیرد. بالاترین مقام کشور رهبری است، ایشان هم در همه امور دخالت نمی‌کنند، بلکه جهت را مشخص می‌کنند جایگاه مجلس هم ریل گذاری است.

وی افزود: ممکن است نگاهی به شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا وجود داشته باشد که این شورا امری موقتی است و رهبری خواستند برای شرایط فعلی سازوکاری در نظر گرفته شود درآنجا ما مراقبیم که قانونگذاری نشود. مگر این که ضرورتی باشد. مثلا بحران ارز باید مهار می‌شد و سازوکاری در نظر گرفته می‌شد؛ اما این موضوع موقت است و این شورا هرگز نمی‌خواهد جایگزین مجلس شود و نباید هم بشود.

نباید جایگاه مجلس تحدید شود

رئیس مجلس تاکید کرد: نگهبانی از جایگاه مجلس مهم است و جایگاه مجلس نباید تحدید شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه عده‌ای معتقدند برخی نهادها امروز در کار مجلس دخالت کرده و قانون‌گذاری می‌کنند، گفت: اینکه نهادهای دیگر هستند که چیز جدیدی نیست و این نهادها در دوره حضرت امام هم بودند. از زمانی که آقای روحانی رئیس‌جمهور شده است، ایشان خیلی دقت می‌کند که این نهادها قانون‌گذاری نکنند؛ البته شخص بنده نیز در این رابطه پیگیری های زیادی کرده ام.

لاریجانی گفت: مشکلی درباره هیات نظارت و مجمع وجود دارد. زمانی که مرحوم هاشمی رئیس مجمع بودند سازوکاری مشورتی در مجمع تشخیص مصلحت ایجاد شد که مسئولیت آن بررسی کارشناسی طرح‌ها و لوایحی بود که به مجمع ارجاع می‌شد، ولی بنا این بود که این هیات نظارت تنها نظر خود در صحن مجمع اعلام کند و تصمیم نهایی بر طرح‌ها و لوایح ارجاعی توسط اعضای مجمع گرفته شود. البته در یک سال اخیر اوضاع تغییر کرده و در این زمینه یک مقدار مشکل ایجاد شده است. سیاست‌های کلی که رهبری برای قانون گذاری مطرح کرده‌اند در آن قید کرده‌اند که مرزها باید در آن مشخص باشد.

لاریجانی با اشاره به اصلاح ساختار بودجه اظهار داشت: اصلاح ساختار بودجه امری است که به بخش‌های مختلف کشور مربوط می‌شود و سال گذشته مقام معظم رهبری همین موقع اصلاح ساختار بودجه را در دستور کار شورای هماهنگی سران قوه قرار دادند.

وی ادامه داد: تقریبا در این سه دوره‌ای که حضور داشتم تغییرات لایحه بودجه 5 درصد بوده و در برخی موارد کیفی است برای مثال در بخش کشاورزی در مورد آبیاری تحت فشار بودیم تا موارد لازم بر آن انجام شود اما این موضوع مبنی بر اینکه در کلان کل لایحه را تغییر عمده دهیم این امکان‌پذیر نبود.

اصلاح ساختار بودجه لازم است و باید در دولت انجام شود

رئیس مجلس تصریح کرد: اصلاح ساختار لازم نیست و این امر باید در دولت باشد تا لایحه‌ای ارائه کند که با ساختار بودجه واقعی تطبیق داده شود.

وی بیان کرد: سازمان برنامه، برنامه‌ مدونی برای این اصلاح ساختار داشته باشد و اگر حرف معقول و سنجیده‌ای را از او شاهد باشیم مجلس هم حمایت می‌کند.

لاریجانی تصریح کرد: بخش‌هایی را قانون اساسی مشخص کرده است برای مثال پیشنهادی که بودجه دو ساله ندهیم با نص قانون اساسی سازگار نیست یا بعضی از دستگاه‌ها که چون در قانون اساسی آمده باید ردیف‌ها مشخص شود به همین دلیل ما اصراری بر گسترش ردیف‌ها داریم.

گلایه لاریجانی از استفاده کلمه «لابی دستگاه‌ها با مجلس»!

وی ضمن گلایه از استفاده از کلمه لابی دستگاه‌ها با مجلس گفت: عنوان می‌شود که برخی از دستگاه‌ها با مجلس و کمیسیون‌هایش لابی می‌کنند این کلمه اشتباهی است چرا که آنها مشکلاتشان با دولت حل نمی‌شود و برای حل آن به مجلس و کمیسیون‌های تخصصی مراجعه می‌کنند. بهتر است از این کلمه استفاده نشود چرا که برداشت‌های دیگری از آن می‌شود؛ البته این موضوع اشکالی ندارد که آنها برای حل مشکلاتشان به مجلس روی می‌آورند.

لاریجانی خاطرنشان کرد: در کلان باید شاهد اصلاحات ساختاری معقول و سنجیده بودجه باشیم.

در رأس بودن مجلس به معنی تصمیم‌گیری در همه امور نیست

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: اینکه مجلسی در راس امور است، به معنی تصمیم گیری در همه امور نیست.

لاریجانی در پاسخ به پرششی درباره اینکه آیا اراده سیاسی برای حل بن‌بست بین ایران و آمریکا وجود دارد یا خیر، گفت: اراده سیاسی برای حل موضوعات همیشه هست و افرادی هم در حال گفت‌وگو هایی هستند اما روش سیاست حداکثری روش غلطی است و باید اصلاح شود و برخی کشورها هم در حال تلاش هستند.

وی افزود: این روش از گذشته هم بود ولی جواب نداد. یادم هست می‌گفتند یک سانتریفیوژ هم نداشته باشید که موفق نشدند و حتی اوباما نوشت که من غنی‌سازی ایران را قبول می‌کنم و اگر مسئولان آمریکایی این قدر عقل داشته باشند، می‌توانند این مسئله را حل کنند.

در انتخابات مجلس شرکت نمی‌کنم، برنامه‌ای برای ریاست‌جمهوری هم ندارم

رئیس مجلس در پاسخ به این پرسش که اگر دعوتی از سوی مراجع و بزرگان شهر قم از شما بشود ممکن است در انتخابات مجلس شرکت کنید، اظهار داشت: من در همین مجلس دهم هم نظرم این بود که ورود نکنم و امروز دوازده سال است که توفیق نمایندگی مردم قم را داشتم و آن زمان هم بزرگان و آقایانی تماس داشتند و به نحوی شد که من را قانع کردند تا در انتخابات مجلس دهم شرکت کنم و این بار هم نامه‌ای نوشتند و درخواست‌هایی داشتند ولی من تلاش کردم که آن‌ها را قانع کنم که دوازده سال برای حضور در این عرصه کافی است و این یک تصمیم لحظه‌ای نیست و بر روی این تصمیم تفکر صورت گرفته است.

لاریجانی در پاسخ به این که عده‌ای از عدم کاندیداتوری شما خوشحال می‌شوند، فکر می‌کنید نیامدن شما تا چه اندازه برای تحولات مجلس آینده مؤثر است و اینکه آیا برای انتخابات ریاست‌جمهوری خودتان را آماده می‌کنید، گفت: من امیداورم هم مخالفان و موافقان همیشه خوشحال باشند. در این زمینه بخلی نداریم.

وی افزود: من هم فرزند کوچکی هستم و جز نمایندگان مجلس. من از محضر نماینده‌ها بیشتر استفاده می‌کردم. احساس نمی‌کنم نسبت به ریاست مجلس هم خلأیی وجود داشته باشند. همین اکنون در بین نمایندگان افرادی را می‌بینم که می‌توانند در این سمت کارهای اساسی انجام دهند. این عرصه خالی نیست.

رئیس مجلس با بیان اینکه ان‌شاءالله مخالفان در اظهارنظرهایشان حجت شرعی دارند، گفت: ما دشمن این افراد هم نیستیم. به هر حال در این نظام کار می‌کنند و ممکن است نظر سیاسی‌شان فرق داشته باشد.

لاریجانی در واکنش به خانه‌نشینی خود گفت: هر وقت وظیفه‌ای به دوش من گذاشته شود انجام وظیفه می‌کنم. در این چهل سال هم طبق عقیده کار کرده‌ام و این انقلاب را بحق می‌دانم که باید برای آن زحمت کشید. من برای ریاست‌جمهوری هم برنامه‌ای ندارم.

سوال درباره تغییرات «لاریجانی» رمانتیک است

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤال خبرنگار «تابناک» مبنی بر اینکه برخی افراد با توجه به عدم حضور شما در انتخابات مجلس یازدهم برخی سیاسیون معتقدند که لاریجانی در دوره حیات سیاسی خود فراز و فرودهای زیادی داشته است. به نظر شما لاریجانی امروز با لاریجانی صدا و سیما از حیث عملکرد سیاسی و رفتارهایش چه تفاوتی با هم دارد، گفت: این سؤالات بیشتر حالت رمانتیک دارد و من خیلی در این زمینه متخصص نیستم.

وی افزود: انسان‌ها در مسیر کارهای سیاسی مانند بقیه امور پیشرفت می‌کنند و در زمینه‌های مختلف تجربه به دست می‌آورند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:‌ من در دوازده سال اخیر در خدمت نمایندگان محترم مجلس درس آموختم و تجارب زیادی را به دست آوردم و از نظرات آنها استفاده کردم و در سطوحی مشکلات کشور را بهتر دیدم.

لاریجانی گفت: اگر بر اساس اندیشه ملاصدرا بیندیشید که معتقد به حرکت جوهری بود و هر دم انسان‌ها عوض می‌شوند، بنابراین این موضوع خیلی عجیب نیست.

سهمیه‌بندی بنزین از سال 88 مطرح است، اما دولت باید همه وجوه آن را اجرا کند

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه در طی چند هفته اخیر شاهد اجرای سهمیه‌بندی بنزین بودیم؛ نظر شما در مورد اجرای این طرح چیست، خاطرنشان کرد: این مسئله مربوط به امروز و دیروز نیست، بلکه از سال 88 که در مجلس و دولت مطرح بوده است،.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ‌بحث اصلی آن است که آیا این یارانه‌های پنهان به اقتصاد کشور لطمه می‌زند یا نه؟ آیا توزیع عادلانه وجود دارد یا نه؟

لاریجانی افزود: تا جایی که اطلاع دارم اقتصاددانان برجسته کشور که نمی‌توانم بگویم همه ولی از طیف‌های مختلف معتقدند که این مسیر اتلاف منابع است. ضمن اینکه به شکاف طبقاتی هم کمک می‌کند. لذا باید جلوگیری کرد.

وی خاطرنشان کرد: برخی از مجلات اقتصادی و یا روزنامه‌های اقتصادی که قالبا آنها را مطالعه می‌کنم راجع به این موضوع مطالب زیادی نوشته‌اند؛ اما بهتر است بدانیم این موضوع یکباره و قارچ گونه نبوده است که حادث شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باید به فکر علاج این موضوع باشیم که قانون هدفمندی یارانه‌ها مدلی را برای آن ارائه کرد و فکر می‌کنم این قانون خیلی دقیق است و باید دولت در مورد نحوه اجرای آن به سمت صحیح اجرا کردن برود.

لاریجانی گفت:‌ نظر مجلس در آن زمان درست بود و اگر درست اجرا شود، هم حمل و نقل عمومی که در قانون ذکر شده است چه مقدار از منابع باید به سمت حمل و نقل عمومی شامل مترو، راه‌آهن‌ سوق داده شود.

وی خاطرنشان کرد: دولت نباید یک وجه این قانون را اجرا کند بلکه باید همه بخش‌های آن را به مرحله اجرا بگذارد.

لاریجانی در پاسخ به این که آیا اتفاقات اخیر عراق می‌تواند بر کشور تاثیر داشته باشد، اظهار داشت: با حضور آیت‌الله سیستانی در عراق که رهروی جامع خوبی دارند، ما نگرانی نداریم؛ چراکه ایشان واقف به ابعاد مساله هستند. البته در آن دورانی که داعش، عراق را تحریک می‌کرد ما نگران بودیم و به آنها کمک کردیم، اما امروز ایشان متدبرانه گام برمی‌دارند و اگر کمکی بخواهند ما اعلام آمادگی می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما عراق را متحد طبیعی می‌دانیم و نگرانی از اتفاقات اخیر عراق نداریم؛ چراکه عراق رجال سیاسی و مذهبی پخته‌ای دارد و می‌توانند از پسِ مسائل بربیایند و آیت‌الله سیستانی هم به خوبی واقف به این مسائل هستند.

از زمان اجرای سهمیه‌بندی بنزین مطلع بودم

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره افزایش قیمت بنزین و اینکه آیا این تصمیم، تصمیم سران سه قوه بوده یا نه، گفت: گفت این مساله دو وجه داشت؛ یکی وجه مشورتی و یکی هم وجه تصمیم گیری. به نظرم آنچه رهبری در درس خارج از فقه خود فرمودند همین بود، که حق بود. یعنی در جلسه سران این مسئله مطرح شد و ایشان هم حمایت فرمودند.

لاریجانی در به پاسخ این که «رئیس جمهور گفت من از زمان اجرای سهمیه بندی مطلع نبودم و صبح آن روز متوجه شدم که این اظهار نظر برای بسیاری از مردم عجیب بود و آیا شما از زمان اجرای این طرح مطلع بودید؟» ادامه داد: من از زمان اجرای طرح مطلع بودم و راجع به مشکلات این مساله با آقای رحمانی نیز صحبت کردم. بنده سه شنبه در جلسه غیرعلنی مجلس به نمایندگان گفته بودم که چنین طرحی در روزهای آینده در حال اجراست.

رئیس مجلس اظهار داشت: دولت می تواند طبق قانون هدفمندی این کار را انجام دهد ولی به خاطر شرایط آنجا مشورت کرد. پیشنهاد، پیشنهاد دولت است قسمتی که مسئولان تصمیم گرفتند این بود که همه منابع این کار به مردم داده شود.

وی در رابطه با اینکه آیا لازم نبود قبل از اجرای این طرح اقناع عمومی صورت گیرد هم گفت: اقناع لازم بود الان هم لازم است. رسانه‌های مختلف هم باید این کار را انجام دهند. در ستادی که وزارت کشور برای این کار در نظر گرفته بود قرار بود کارهای انجام شود.

استانی شدن انتخابات مجلس و پاسخ لاریجانی

وی ادامه داد: استانی شدن انتخابات در سه دوره مطرح بود، در این مورد که به تناسب استان‌ها نماینده در مجلس حضور یابد حدود یک سال و نیم پیش با آیت‌الله جنتی صحبت کردیم و حتی پژوهش‌های مجلس هم به این نتیجه رسید و با آقایان کدخدایی، دهقان، کولیوند و آیت‌اله جنتی جلسه‌ای گذاشتم تا در این باره صحبت کنیم و تجدیدنظری داشته باشیم که شفافیت مالی و نقش احزاب و گروه‌ها برجسته شود. این مسیر طی شد و در کمیسیون به نتیجه رسید و تصمیم‌گیری‌های لازم به عمل آمد و حتی مجلس هم رای خود را داد و زمانی که شورای نگهبان آن ایراد گرفت ما یکه خوردیم البته ممکن است این امر یعنی نظر شورا، نظر قاطبه شورا نباشد. شنیده شد که نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام در آن دخیل بود.

وی بیان کرد: مجلس کارهای لازم را انجام داد و اگر شما رسانه‌ها نگران این موضوع هستید بروید از شورای نگهبان پرس و جو کنید مجلس دو سال برای آن وقت گذاشت و یک ماه طول کشید تا رای دهیم. البته به انتخابات این دوره نمی‌رسد و یا در سطح ملی مطرح شود که استانی‌تر کنیم و مجلس روی استانی شدن آن رای نداد ایستادگی کرد و در نهایت متوقف شد.

لاریجانی با اشاره به تصمیم گیری اخیر دولت در خصوص دو نرخی شدن قیمت بنزین اظهار داشت: یارانه‌هایی که غیرعادلانه باشد به ضرر مردم است باید به مردم توضیح داده شود چراکه کل سازوکار نظام برای مردم است گاهی اموری که در نظر گرفته می‌شود منعکس نمی‌شود. رسانه‌ها و اقتصاددان‌ها و حتی خود دولت باید در این خصوص توضیح دهد.

رئیس مجلس تصریح کرد: برای حضورم در انتخابات از من خواسته‌اند اما تصمیم خود را گرفته‌ام و در این دوره شرکت نمی‌کنم. همچنین در سه دوره با کسانی مواجه شدم که احساس می‌کردند حقشان تضییع شده است گاهی این موارد را پییگری می‌کردم تا جایی که به رهبری نامه می‌دادم. در برخی مسائل موثر واقع می‌شود و در برخی دیگر کاری نمی‌توانستیم انجام دهیم، ما تلاش خود را کردیم تا حقی ضایع نشودو همه موارد را پیگیری کرده‌ایم.

حرف زدن درباره مکانیزم ماشه توسط طرف‌های برجامی گستاخی است

لاریجانی در پاسخ به سوالی درباره کاهش تعهدات برجامی ایران و اینکه آیا اراده‌ای برای حفظ برجام از طرف طرف‌های مقابل وجود دارد چراکه برخی از آن‌ها نیز از مکانیزم ماشه سخن می‌گویند، گفت: نمی‌توانم بگویم نمی‌خواهند، بعضی‌شان می‌گویند ما نمی‌توانیم ولی نتیجه‌اش برای ما یکی است. وقتی امریکا خارج شد ما باید از نفع برجام استفاده می‌کردیم. برای این معادله باید یک راه‌حل پیدا می‌کردیم.

وی گفت: مکانیزم ماشه این طرف هم وجود دارد ایشان در این صورت می‌تواند در برخی تعهدات خود نسبت به آژانس تجدید نظر کند. عقلایی آن این است که اگر عنصر نامطلوبی مقرراتی را زیر پا می‌گذارند باید جلوی او را بگیرند. ما یک سال هم صبر کردیم. من معتقدم همچنان راه دیپلماسی باز است اما این حرف‌های گستاخانه را نباید بزنند.

قانون اساسی وحی منزل نیست و امکان اصلاح دارد

رئیس مجلس درباره ضرورت اصلاحات ساختاری در بودجه اقتصاد و سیستم بانکداری و اینکه آیا دولت می‌تواند با توجه به اتفاقات اخیر این اصلاحات را انجام دهد، گفت: اصلاحات ساختاری همیشه از جنسی که در این دوره انجام شد نیست. برخی اصلاحات باید در نهادهای دولتی و حکومتی انجام شود مانند مشکل صندوق های بازنشستگی از آن بهره ببرند. اصلاح ساختاری در اقتصاد لازم است مثلاً در بحث بودجه می توان وضع بهتری به وجود آورد.

وی گفت: درباره اصلاح ساختار سیاسی هم اگر نظر این است که قانون اساسی را تغییر دهیم این وحی منزل نیست و در شرایطی می شود برای اصلاح کشور این کار را کرد ولی در کل هنوز بسیاری از ظرفیت‌های قانون اساسی وجود دارد که مغفول مانده است.

لاریجانی در پاسخ به سوال دیگری با اشاره به کاهش اعتبارات حوزه فرهنگ،‌گفت: این نقص وارد است که اعتبارات حوزه فرهنگ کاهش یافته است و باید به مطبوعات و بخش‌های فرهنگی توجه بیشتری شود. همچنین مطبوعات با ما تماس گرفته‌اند که وضعیت خوبی ندارند و منابعی که در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اختصاص یافته است کفاف نمی‌دهد.

لاریجانی ادامه داد: در بودجه 99 باید به اعتبارات حوزه فرهنگ توجه کنیم و البته منابع امسال‌مان محدود بوده و ممکن است که سال آینده باز هم با مشکلاتی روبه‌رو شویم، اما این اشکال وارد است و باید به حوزه فرهنگ توجه بیشتری داشته باشیم.

اصل در تصمیم‌گیری‌های نظام، نقش و رضایت مردم است

لاریجانی در پاسخ به سوال دیگری درباره نقش مردم و رضایتمندی آن‌ها در تصمیم‌گیری‌ها گفت: حتما این موضوع اصل است. مثلا فلسفه یارانه غیرعادلانه هم به ضرر مردم است ولی این موضوع باید توضیح داده می‌شد. اساسا سازوکار نظام برای رضایت مردم و بهبود اقتصاد آن‌ها است ولی بعضی وقت‌ها امور آن گونه که در نظر گرفته می‌شود منعکس نمی‌شود. رسانه‌ها باید این موضوع را توضیح دهند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۱
در انتظار بررسی: ۲۰
انتشار یافته: ۱۲۳
یک مجلس قوی که در چارچوب قانون بتواند حرف مردم را بزند و بنفع مردم کار کند و یقه دولت را بگیرد و از فساد بدور باشد ، تمام اعتراضات را در آینده کم خواهد کرد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
مجلس هیچکاره است!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
این اصطلاح «خانه ملت» کشته منو... مجلس خانه ما مردم است؟؟؟ پس چرا هیچکس از مسئولان ما را نمی شناسد؟؟؟
این چه خونه ایه؟؟؟؟؟؟؟؟
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
روحانی مردم را مسخره می‌کند!/ با خنده گفت صبح جمعه فهمیدم/ انتخابات مجلس را خراب کرد/ چون خودش دیگر به رای مردم نیاز ندارد این کار را کرد/ رسمش این نبود
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
مجلس آینده باید قانون نحوه رسیدگی به کم کاری مدیران را تصویب کند مدیرانی که به سرمایه های ملت و کشور آسیب زدن را محاکمه کرد؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
بشین تا همچی مجلسی بیاد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
برای من غیرقابل انتشار شد؟؟!!
حرف حقیقت خیلی تلخه؟؟!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
شوخی میکنی؟ کسی اولا دیگه رای نمیده ثانیا از این جامعه و نظارت استصوابی و نبود حزب و.. که ادم به درد بخوری در نمیاد محال است که مجلس به در بخوری در چنین وضعیتی ایجاد بشه
سالارخان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
چون رئیس مجلس عوض شده، دیگه مجلسی که با تسامح و لطف با مدیران کم کار و پر اشتباه برخورد کند دیگه نخواهیم داشت.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
بدترین مجلس بعداز انقلاب همین مجلس بود
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
انصراف آقای لاریجانی از کاندیداتوری مجلس یعنی یک قدم آقای روحانی به پاسخگویی به ملت نزدیکتر شده است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
دلتون خوشه
هیچ کس مثل حضرتعالی مجلس رو به قعر نبرد و تخریب نکرد
کمر مجلس شکست و دیگه درست بشو نیست
پاسخ ها
سیدحسنی۳نیک
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
با این کارش معلومه از آینده خبر داره
کیاست یعنی همین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
آقای لاریجانی:« آن زمان هم بزرگان و آقایانی تماس و نظر داشتند و به نحوی شد که من را برای حضور در مجلس قانع کردند باز هم احساس تکلیف»
کسی مجلس را تخریب نکرده ؛ خود مجلس از اساس تخریب شده هست !!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
مقصر اصلی نظارت استصوابی شورای نگهبان است و بس
تکلیف مجلسی که ملت را تخریب کند چیست!
هیچکی به اندازه نمایندگان مجلس، مجلس رو تخریب نمی کنن
بله دلسوز تویی که دستت تو دست دولته و بی چون چرا حرف اونها رو گوش میکنی در ضمن چرا همتون تا تقی به توقی میشه از مردم مایه میزارید لطفا از طرف ما حرف نزنید ما وکیل وصی مثل شماها نمیخواهیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: اینکه مجلسی در راس امور است به معنی تصمیم گیری در همه امور نیست. این چمله در خبرگراری پارس از قول اقای لاریجانی امده . اگر صحت داشته باشد مسئول تضعیف مجلس خود اقای لاریجانی و افکار اوست . اصل هفتاد ویکم قانون اساسی : مجلس شورای اسلامی در عموم مسایل د ر حدود مقرر در قانون اساسی می‌تواند قانون وضع کند
واقعا مجلس با شکل قانونی فعلی کاربردی نداره، لطفا جهت صرفه جویی در هزینه ها تعطیل شود.
مجلس از اولشم کاره ای نبود این شورای هماهنگی هم کاره ای نیست . تصمیمات مهم کشور در جای دیگری گرفته میشود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
مرسي
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
احسنت.
ناشناس
| Netherlands |
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
باشه بابا. گند زدید به مملکت الان می گید تصمیم جای دیگری گرفته می شود. اگر کل و بلبل بود که می گفتید نه کار خودمون هست!
مردم حاضرند این یارانه را نگیرند و حتی دستی دستی پنجاه تومن هم بدهند تا دست از سرشان برداشته شده و قیمتها به قبل برگردد...
پاسخ ها
ناشناس
| Spain |
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
نه دیگه نشد!!!!!!!!! زرنگی؟
عمرا تو هیچ انتخاباتی شرکت کنیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
واقعا!!
اسمشم گذاشتن خانه ملت! ولی کدوم ملت معلوم نیست!!
آمریکا به جای دلسوزی بحال خاورمیانه، برود فکری بحال دلار کشورش بکند که روز به روز گرانتر میشود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
بیان از ما یاد بگیرن ریال رو روز به روز ارزون تر می کنیم

به امید روزی که به ونزوئلا برسیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
یکی از حرف های ناب و دوسر
مجلس خودش با بي ارداه گي خودش دشمن درجه يك خودش ميباشد دنبال مقصر از بيرون نگرديد
افزایش قیمت بنزین مصوبه مجلس بوده است و طرح آن در جلسه سران قوا، به معنی تصویب آن در این جلسه نیست. دولت برای این افزایش حتی نیاز به طرح آن در جلسه سران قوا نداشته است. طرح این موضوع در این جلسه، می تواند با هدف هماهنگی سه قوه در موضوع بوده باشد که البته ظاهرا چنین اتفاقی نیفتاده است.
ولی از این که بگذریم باید پرسید که واگذاری برخی تصمیمات به سران قوا بر اساسا کدام قوانین انجام شده و این جلسه در چه موضوعاتی می تواند ورود کرده و مصوبه صادر نماید. و شاید بتوان کمی جلوتر رفت و پرسید که آیا احکام حکومتی رهبری دون قوانین کشور و بر اساس آنها باید صادر شود یا اینکه این احکام بالاتر از قوانین کشور هستند و لازم نیست که با قوانین کشور در سطوح مختلف (از قانون اساسی تا قوانین پایین دستی) مطابق باشند.
اکثر نمایندگان مجلس فاقد تخصص علمی لازم و کارایی مناسب میباشند همان بهتر که مجلس تعطیل شود اگر راست می گوئید رزومه تحصیلی و تخصصی نمایندگان را منتشر کنید تا ببینیم چند نفر از آنها طبق روال معمول پس از شرکت در کنکور وارد دانشگاه شده اند .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
نماینده مجلس یا وزیر که دوره اش تمام میشود اول اینکه مدرک دکترا به وی داده اند و بلافاصله عضو هیات علمی دانشگاهها میشوند و عضو غیر موظف در شرکتهای دولتی و نیمه دولتی خواهند شد.
به چند جهت مجلس از كاركرد اصلي خودش دور شده و حتي مي‌توان گفت كه ساقط شده است. يكي عدم تخصص نمايندگان در امر قانونگذاري. قانوننگذاري كاري تخصصي و چندوجهي است و كساني كه بيشتر از همه چنين قابليتي دارند اولاً حقوقدانان و سپس اقتصاددانان هستند در حالي كه تعداد اين افراد در مجلس بسيار كم است و جاي آنها را افرادي كه به درد هيچ كاري در مجلس نمي‌خورند گرفته اند. دوم اين‌كه تا كنون ثابت شده است كه بيشتر نمايندگان نفع شخصي خود را بر نفع عمومي و ملي ترجيح مي‌دهند سوم اين‌كه نمايندگاني كه بايد اصولاً در جهت احقاق حق مردم بايد شجاع باشند، در اظهار نظر و تصميمات خود گوشه چشمي هم به رد صلاحيت احتمالي در دوره بعد دارند و لذا كاركرد اصلي خود را از دست مي‌دهند.
به افراد کوچولو مسئولیت بزرگ سپردن نتیجه اش می شود عکس سلفی گرفتن با موگرینی.
بین این همه خبر نگار کسی به ذهنش نرسید یا جرات نکرد که در مورد تصمیم یکطرفه و انفرادی ایشون درباره بنزین رو بپرسه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
گفته در جلسه غیرعلنی این مطلب رابه نمایندگان اطلاع داده بودم پس اینکه نمایندکان گفتند اطلاع نداشتیم دروغ بود
بنده به هیچ عنوان در هیچ انتخاباتی دیگر شرکت نخواهم کرد
شما شان مجلس رو پایین اوردید کاش امام زنده بود خیلی از مشکلات رو نداشتیم حداقل زبانش قاطع بود خدا بیامرزد
مگه دیگه کسی هم رای میده که جنابعالی در انتخابات کاندید بشوید یا نشوید ؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
طلای کی بودی تو
پرویز
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
آره،همان هايي که آمدن درخيابان وبابت گرانی اجناس ازدولت حمایت کردن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
نهادها و ارگانهایی که هر از چندگاهی کارمندانش رو از نظر عقیدتی بازبینی می کنند همه کارمندانش باید رای بدهند
اخههههه نه تروخدا بیا یه ریات جمهوری رو هم تست کن..
نتیجه ناکارآمدی اقای لاریجانی در صدا و سیما بعد شورای امنیت و مجلس شده گرفتاری و فقر مردم الان باید پاسخگوی عملکرد 40 ساله باشد و این که منتت میگذارد کاندید نمیشوم دلیلش شکست در مجلس و ریاست جمهوری است و الا ایشان خیلی هم دلشون به مردم نسوخته و ول کن قدرت نیست
متاسفانه جامعه ما هنوز در حال آدم پرستی هست. یعنی این ذهنیت هنوز در مردم هست که آدم پرست باشن نه خدا پرست. به همین خاطر هنوز به حد لازم از دموکراسی نرسیده ایم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
آفرین ؛

متأسفانه این مشکل در 80 درصد جامعه موج میزنه .
علی آقا شما کاندید نشی به جان ابوبکر البغدادی من که شب خوابم نمیره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
به جان خاشقچی منم خوابم نمیبره !!!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
ااز ذوق؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
علی آقا خدا بگم چی کارت کنه که خواب از چشم جوونهای مملکت گرفتی
ببین این دو تا جوان بالا رو .

بیا شرکت کن اینقدر خون به جیگرمون نکن
رفتن لاريجاني رفتن تجربه و مديريت قوي هست الان يه بابايي مياد تا ياد بگيره ...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
جایگزین یه نفرجدید با جیب خالی خیلی خطرناکه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
به خدا که اگه همشون هم نباشن فرقی بکنه ،البته چرا خیلی فرق می کنه اگه نباشن هزینه های ملیاردی حقوق و حق مسکن ومزایا و.... به کشور تحمیل نمی شود.
خ خ خ

به این میگن خدا حافظی در اوج
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
دیگه میخواد کفشهاش را بیاویزه و در اوج خداحافظی کنه
ناشناس
| Japan |
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
آدم فهمیده به این میگن.
میدونه که دور بعدی کسی بهش رای نمیده، بنابراین دست پیش گرفته که پس نیفته.
به قول دوستمون داره در اوج خداحافظی می کنه.
در مجلس آزادی نیست تا این مسئله حل نشود از مجلس چیزی در نمآید.!!!!
بهترین لطفی که رییس مجلس وبرادران ایشان به مردم وصلاح
کشور می‌توانند بکنند اینه که برن خونشون بشینن ودنبال پست ومقام نباشند .
جايگاه مجلس نبايد تهديد يا تحديد شود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
تحدید به معنای محدودیت هست دوست عزیز
ایشان در هر پستی قرار گرفته است آن مجموعه و پست به فنا رفته است مثل صدا و سیما و نهایتا مجلس
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
صدا و سیما لاریجانی بهتر از صدا و سیمای علی عسکری بود
آقاي لاريجاني . اي كاش درباره نقش فراكسيون مستقلين در تضعيف و تخفيف مجلس و به حاشيه روندن اصلاح طلبان و اصول گرايان به نفع دولت هم توضيح مي دادي.
تخریب اموال عمومی، جهالت است
و
تخریب افکار عمومی، خباثت است!
ما هم شرکت نمی کنیم ( اکثریت مردم )
با این عملکرد لاریجانیها نه بیا کاندید شو
تصميم واجراي گراني بنزين سران 3قوه راتامردنم وقبرفراموش نخواهم كردحال ازهمه تان بخداشكايت برده ام وهيچگاه بمانندملت مظلوم هيچكدامتان رانخواهم بخشيدواگرامام زماني باشد كه هست اگرلياقت حضور دركنارآنحضرت راداشتم مطمئناپس ازروشن شدن چهره واقعيتان طبق نظرآنحضرت عمل خواهم كرد.
عجیبه . خیلی عجیبه. رییس مجلس قاعدتا باید از کیان و هویت مجلس دفاع کنه و در مقابل هر نهادی که بخاد اختیارات مجلس رو محدود بکنه ایستادگی بکنه. اما برعکس میگه مجلس نباید در همه امور دخالت بکنه !!
توی مملکت چه خبره ؟ کشور چجوری داره اداره میشه که رییس مجلس میخاد که اختیارات مجلس محدود بشه ؟ قاعدتا نباید اینطوری باشه.
آقای لاریجانی ، روغن ریخته نذر امامزاده؟ دوره های قبلی که کاندید شده بود کسی بهش رای نداد. الان هم با این افتضاحی که تحت عنوان شورای هماهنگی سران قوا به بار آوردن که دیگه محاله تعداد رای ایشون از آرای باطله هم بیشتر بشه.
اميدوارم در مجلس قانوني تصويب بشه كه هر مديري كه منصبي رو عهده دار ميشه اگر نتواست مديريتش رو درست انجام بده محاكمه و به اشد مجازات محكوم بشود . همانند وزيران و حتي خود نمايندگان مجلس و ....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
انتصاب ها باید مدت دار ( مثلا یک ساله ) باشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
شبیه کره شمالی یا کره جنوبی؟
مجلس وقتی تخریب و نیست و نابود شد که اون طرحهای بنزینی رو پس گرفت. از همه استیضاح ها پشیمان شد ، و در مقابل فاجعه دولت و وزارت کشور سکوت مطلق کرد. حوادث بنزین رو فقط نگاه کرد. از سنگ صدا دراومد از مجلس صدا درنیامد.
هر گز هیچ خرابی یک شبه رخ نمیدهد کمر مجلس را ریاست حداد عادل شکسته وگرنه هاشمی و ناطق و لاریجانی ادمهای مدیری بودند، اگرنسبتهای حداد نبود اوقدرت مدیریت مدرسه اش را هم نداشت
نه جناب شرکت کن تو ریاست جمهور و مجلس اگر خبر داشتی سهمیه قیمت بنزین چرا به ملت و مجلس اعلام نکردی قیمت ها رو
این مجلس نماینده مردم نیست. بلکه نماینده شورای نگهبانه
اگه سیستم عادلانه بود، بعضی از این نماینده ها در بهترین حالت میتونستن معلم پرورشی یک دبستان در شهرستان دورافتاده باشن.
پاسخ ها
ناشناس
| France |
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
معلم پرورشی نه. شاگرد دوچرخه ساز و شاگرد آشپز
تصور می کنم بین مجلسی ها ایشان عنصر توانا ولایقی بودند وبرای اعتلای کشور ومجلس هم تلاش نمودند ان شاا... موفق وموید باشند البته نا گفته نماندبعد از 12 سال ریاست مجلس بهتر ومناسب همین است که ایشان دیگر کاندیدا نشوند
نهاد هایی هستند که پاسخگو نیستند و اونها عامل ایجاد چنین مجلسی هستند. چقدر باید تجربه کنیم که به این نتیجه برسیم.
تاحقوق من کارگر به هفت میلیون نرسه من واشناهایمان رای نخواهیم داد
به قول اون آقای محترم خودتون میدونیدومملکت تون
اصل در تصمیم‌گیری‌های نظام، نقش و رضایت مرداست.
این واقعا یعنی چی آیا در این جهل سال رضایت کدام مردم حاصل شده است و آیا واقعا مردم دیده شده اند؟محض رضای خدا از ایشان توضیح بخواهید
آقای لاریجانی خودشونو برای ریاست جمهوری آما ده می کنند . بعدها خواهند گفت اصرار زیاد مراجع و بزرگان باعث شد تا کاندید شوم . مجلس بعدی دست سعید جلیلی هست . حالا ببینید. یه شلم شوربایی بشه مجلس که نگو
آقا لاریجانی شما کاندید هم بشی ی میلیون رای نداری.
پس اگر قصد کاندیدا شدن ندارن حنما یه پستی ومقامی براشون رزرو شده.
حالا ببینید کی گفتم...
نه ترو خدا، بیا و برای ریاست جمهوری هم نامزد شو. ماشاالله شما که ریاست مجلس برازندتونه
مردم به اینا رای دادند که زبانشان باشند و حقوقشان را پیگیری کنند حالا این مثلا نابغه سخن امام را هم تفسیر به رای کرده و می گوید مجلس لازم نیست همه جا راس امور باشد.
رّیس جمهور ، وزرا، نمایندگان مجلس وسایرین لطفا جمعی استعفا بدین و بروید شما اینکاره نیستین
حضورتان در مجلس ثلمه ای بزرگ بود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
خخخخ خوب اومدی
۱- مجلس دوره بعدی به مراتب از مجلس فعلی بی خاصیت تر خواهد بود
۲ - آقای لاریجانی به سلامتی پست جدید بالاتر ،مهمتر و بهتره نه ؟
۳- نماینده ای خوبست که بتواند هر روز از شورای نگهبان «صد آفرین » بگیرد.
۴- از لاریجانی بابت اینکه معلوم کردند «مجلس در رأس امور است» را هم میشود معنی و تفسیر نمود قبلا تشکر میکنم!!!
۵- آقای لاریجانی تا از مجلس نرفتید پیشنهاد گران کرد گازوئیل هم شما در جمع سران سه قوه به نتیجه برسان ! تجربه به شما ثابت کرده ما تحملش را داریم.!!!
مجيد جان !سمبل درسته . سنبل يه چيز ديگه س !!!
همسن و سالهای حاج علی باید به فکر عبادت ؛ ریاضت و توشه سفر آخرت باشند
ميبينم كه ارتش سايبري فعال شده .
اگر میخواهیم مملکت دچار هرج ومرج نشود بایستی شورای مصلحت با رای مردم به عنوان مجلس خواص با تغیرات قانون اساسی انتخاب شود وقوانین در مجلس عام که مجلس کنونی است مستقیم به شورای مصلحت برود وچکش کاری شود که اگر قابل اجراست تصویب شود وبه دولت جهت اجرا ابلاغ شود وتعداد نمایندها در شورای مصلحت بایستی بر مبنا هر 10 میلیون رای در کل کشور انتخاب گردد وافرادی بایستی در شورای مصلحت باشند که ملی مذهبی باشند نه جناحی وبرای مردم گذشتشان شفاف ودارای تجربه کافی در امور داشته باشند وحداقل 2 دوره در مجلس شورای اسلامی گذرانده باشند نه اینکه هر مدیری که دیگر مردم قبولش ندارند در شورای مصلحت سر در میاورد و برخلاف نظر مردم عمل میکند قوانین را بلوکه میکنن در تمام دنیا مجلسهایی تشکیل شده فقط به منافع ملی مملکت شان قکر میکنند فقط ایران است که اینقدر جاهای تصمیم گیری زایددارد که تاقانونی تصویب هنوز به اجرا نرسیده در زمان کنونی انقانون دیگر کارایی ندارد موفق باشید
ولی این شورا راه خوبیه که هم مجلس و هم شورای نگهبان رو دور بزنید.
آقای لاریجانی برای انتخابات که برنامه نمیخواد یک صبح شنبه از خواب بیدار میشی میبینی ریس مچلس شدی
خشک آمد کشتگاه من
در جوار کشت همسایه.
گر چه می گویند: « می گریند روی ساحل نزدیک
سوگواران در میان سوگواران.»
قاصد روزان ابری، داروگ! کی می رسد باران؟

بر
بساطی که بساطی نیست
در درون کومه ی تاریک من که ذره ای با آن نشاطی نیست
و جدار دنده های نی به دیوار اطاقم دارد از خشکیش می ترکد
ـــ چون دل یاران که در هجران یاران ـــ
قاصد روزان ابری، داروگ! کی می رسد باران؟
ببینید آقای لاریجانی و بقیه عزیزان ، مگر اینکه مثل افزایش قیمت بنزین شب که بخوابیم و صبح پابشیم یکی از شما رییس جمهور یا نماینده مردم ایران بشه . برید روی این روش کار کنید .
من موندم این هایی که روز رای گیری تو صف جلو دوربین هستند یا تظاهرات میرن از کجا پیداشون میشه .وقتی پایین هر خبر این همه مخالف هست؟!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
این ها همون اونها هستن منتها اینجا بدون ترس نظر واقعیشون رو می گن.
لاریجانی سیاستمدار خوبی است
البته فقط سیاستمدار خوبی است.
ایشان همچنان به دموکراسی و رای گیری اعتقاد دارن.ولی نمیخوان کاندیدا بشن.چون رای مردم با پول و بی پول دیگه به ایشون تعلق نمیگیره. شرمنده اشون شدیم.!!البته بخاطر ملتی که در شهر قم به ایشان رای دادند بسیار خوشحالم .چون امسال کمی بیشتر فکر میکنند به چه فرد لایق تری رای باید بدهند.
به امید روزی که این چهره های تکراری رو دیگه نبینیم !!!!!!
دم اون اقایی که این پیشنهاد را داده گرم"اونهایی که ماشین دارند ماهانه 55000تومن به دولت بدن ولی قیمت بنزین برگرده به1000تومن"
اگه دغدغه دولت حذف یارانه بنزینه این هم راه حلش
ولی دولت اینو قبول نمیکنه چون هدفش چیز دیگه ای بود
مجلس در راس امور است شعاری بیش نیست''''''مجلس همیشه و همواره در قعر امور است چه با لاریجانی چه کس دیگه
فقط امیدوارم روز آخر نامنویسی حس تکلیف بهت دست نده انشاالله
به اعتراض باید پاسخ قانع کننده داده شود وگرنه تبدیل به اعتراض با خشونت می شود!
هنوز هیچ پاسخ قانع کننده ای در مورد گرانی بنزین داده نشده!
سلام دوستان ،عمکرد مجلس و دولت را دیده ایم و هیچ توضیحی نمیخواهد ؛ خواهشا بیخیال آقایان شوید و برای ظهور آقا و مولا و مقتدا و ولی نعمتان حضرت ولیعصر عجل الله تعالی الشریف بسیار بسیار دعا کنید ، که ظهور ایشان حلال تمامی مشکلات جهان است . التماس دعا
مجلس و دولت هیات دولت روی هم زیر ۲۰ درصد مملکت دستشونه
بفرمایید مردم چگونه می توانند از طریق این قانون اساسی نهادی مثل شورای نگهبان را حذف کنند؟
لایحه سه فوریتی بنزینی مجلس را ایشون یک شبه به تنهایی تصمیم گرفت و دودش کرد هوا
قالبا غلط
غالبا صحیح
رئیس جمهور آینده
رئیس مجلسی که همان مجلسی که رئیسش هست را دور می زند چه کاندید بشود و چه نشود فرقی ندارد. در این چنین مجلسی را گل بگیرید.
بر اساس قانون اساسی فعلی اگر بتوانید مجلس قوی و افراد کاردان و نخبه را در مجلس گرد اورید باز هم نمی توانند کاری از پیش ببرند براینکه نهاد هایی در کشور هستند که فراقانونی عمل می کنند و به کسی هم پاسخگو نیستند و مجلس هم توانایی انرا نخواهد داشت که بتواند در برابر انها قد علم کند و اگر هم بخواهد قد علم کند مجلس را منحل می کنند و اینکه جناب لاریجانی ادعا می کند که در تصمیم گیری رضایت مردم در نظر گرفته می شود شبیه شوخی است چون تمام کار هایی که انجام می گیرد مردم هیچ نقشی ندارند ما در کشور های منظقه چقدر هزینه کردیم ایا کسی از مردم پرسیده است که از این کار مردم راضی هستند یا نه ؟ چندین میلیارد دلار در رابطه به انرزی هسته ای هزینه کردیم در مردم این هزینه کجا مردم نقش داشتند . در کجای قانون امده است که طلاب کشور های خارجی بیایند در اینجا درس بخوانند و هزینه اش را ما پرداخت کنیم . در هر سال برای جامعه المصطفی چند میلیارد هزینه می کنیم . جناب لاریجانی مشخص نمایند در کجا مجلس در راس امور است و در کجا نه اینکه نشد هر موقع خوشمان امد مجلس در راس امور است و هر وقت گیر کردیم مجلس در ته امور است قدرت مجلس نمایشی عربستان سعودی که انتصابی هستند از قدرت مجلس انتخابی ما بیشتر است
مرحوم امام اگر درحیات بودند قطعا بانطارت استصوابی مخالفت میکردند این نظارت تمام نهادهارا حیات خلوت باند قدرت وثروت وتندروهائی کرده که این نارضایتی عمومی راپیش آورده اند تابناک من ننویسم یابنویسم وتو انتشارندهی بایستی درقیامت پاسخ خون بیگناهان را بدهی شمارسانه ها بایستی نبض سیاسی کشور را دراختیار مسئولین قراردهید
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی