رسوایی جنسی سفیر دولت ترامپ در اتحادیه اروپا

سفیر آمریکا در اتحادیه اروپا از سوی چند زن به فساد جنسی متهم شد.
کد خبر: ۹۴۰۳۷۶
| |
18447 بازدید
رسوایی جنسی سفیر دولت ترامپ در اتحادیه اروپا

سفیر آمریکا در اتحادیه اروپا از سوی چند زن به فساد جنسی متهم شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران از پایگاه خبری هیل، «گوردون ساندلند» سفیر آمریکا در اتحادیه اروپا از سوی چند زن به سوءرفتار جنسی متهم شد.

ساندلند که از مهره‌های کلیدی تحقیقات استیضاح دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکاست از سوی چند زن به رسوایی جنسی در رابطه با برخی مراودات کاری متهم شده است. این اتهامات روز گذشته در مقاله‌ای در دو نشریه «پروپابلیکا» و «پورتلند مونثلی» منتشر شد و تاریخ آن به پیش از سفیر شدن ساندلند برمی‌گردد. هر سه زن می‌گویند از سوی سفیر آمریکا مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته‌اند. با این حال ساندلند تمامی اتهامات را به شدت رد کرد.

اتهامات غیراخلاقی علیه سفیر آمریکا در اتحادیه اروپا از سوی «نیکول ووگل»، «جانا سولیس» و «ناتالی سیپت» که هر سه موافق افشای هویت خود بودند، مطرح شده است. سفیر آمریکا در اتحادیه اروپا از جمله شاهدان اصلی پرونده تحقیقات استیضاح دونالد ترامپ است که در جلسه استماع مجلس نمایندگان آمریکا نیز حضور پیدا کرد.

محتوای گفت‌و‌گوی ترامپ و رئیس‌جمهور اوکراین که بوسیله افشاگر جامعه اطلاعاتی آمریکا فاش شد، رسوایی بزرگی برای ترامپ در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ به همراه داشته و او را در معرض استیضاح قرار داده است. او طی تماسی تلفنی در ۲۵ ژوئیه از رئیس‌جمهور اوکراین خواسته بود تا تحقیقات درباره فساد مالی جو بایدن و پسرش را تسریع بخشد. افشای این موضوع باعث شد دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا بار دیگر گزینه استیضاح را مطرح کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت