میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مخالفت حزب‌الله با شروط آمریکا برای تشکیل دولت

شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله لبنان بر عدم گردن نهادن به شروط آمریکا برای تشکیل دولت جدید لبنان تاکید نمود.
کد خبر: ۹۳۹۷۵۹
| |
5004 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از مهر به نقل از پایگاه العهد، معاون دبیرکل حزب الله لبنان روز دوشنبه با هیاتی از «اللقاء الوحدوی الاسلامی» به ریاست «عمر غندور» دیدار کرد.

بر اساس این گزارش، در این دیدار اوضاع داخلی لبنان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

«شیخ نعیم قاسم» در دیدار با هیات مذکور گفت: تشکیل دولت وجه مشترک بین همه در سطح مردمی و گروه‌های سیاسی است تا به این ترتیب اصلاحات اوضاع اقتصادی و اجتماعی آغاز شود.

وی در عین حال تصریح کرد که برای تشکیل دولت نمی‌توان به شروط آمریکا گردن نهاد.

شیخ نعیم قاسم همچنین بر تشکیل دولت نجات ملی برای توقف وخامت اوضاع اقتصادی و اصلاحات گسترده برای مقابله با فساد و جلوگیری از سوء استفاده سیاسی خارجی از مشکلات مردم تاکید کرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات