صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

انهدام باند ۸ نفره آدم ربایی در پایتخت

کد خبر: ۹۳۴۱۷۰
| |
4188 بازدید

رئیس پلیس پایتخت از انهدام و دستگیری باند آدم ربایی خبر داد که با جعل عنوان اقدام به آدم ربایی و درخواست‌های کلان می کردند.

به گزارش فارس، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت در جمع خبرنگاران در مقر پلیس آگاهی اظهار داشت: همکاران عزیزم در پلیس آگاهی تهران بزرگ در اقدامی پیچیده و طولانی موفق شدند باند آدم رباهایی که با استفاده از عناوین خاص اقدام به آدم‌ربایی و درخواست‌های کلان می‌کردند را شناسایی و دستگیر کنیم.

وی گفت: خدا را شکر با تلاش شبانه‌روزی همکاران ما اعضای این باند که تا این لحظه چهار مورد آدم ربایی را داشتند دستگیر شدند. این باند 7 نفر بودند که به همراه سرکرده دستگیر شدند.

رئیس پلیس پایتخت به یک هفته کار اطلاعاتی و دستگیری این افراد در ۴۸ ساعت گذشته اشاره و اظهار داشت: در مورد آخر این افراد در قبال آزادی فردی که ربوده بودند ۱۵ میلیون دلار و ۱۰ میلیارد تومان پول درخواست کرده بودند که خوشبختانه با همکاری خانواده فرد ربوده شده توانستیم این فرد را دستگیر کنیم.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات