میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انگلیس حادثه نفتکش ایرانی را نگران کننده خواند

سخنگوی وزارت امور خارجه انگلیس هدف قرار گرفتن نفتکش ایرانی در دریای سرخ را نگران کننده خواند.
کد خبر: ۹۲۹۱۹۹
| |
6357 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، این سخنگو که خواست نامش فاش نشود گفت: گزارش‌هایی که درباره انفجار یک نفت‌کش در دریای سرخ منتشر شده نگران کننده است. وی افزود: به دنبال یافتن واقعیت‌ها هستیم.

نفتکش ایرانی سابیتی صبح امروز در ساعت‌های ۵ و ۵:۲۰ صبح به وقت ایران در ۶۰ مایلی بندر جده عربستان سعودی دچار تخریب در بخش بدنه شده است که احتمال می‌رود دلیل آن اصابت دو موشک باشد.

این سانحه آسیب‌دیدگی در مخازن ۱ و ۲ در قسمت سمت راست کشتی به ابعاد نیم تا یک و نیم متر در بدنه کشتی ایجاد کرده است.

منشا این حملات هنوز مشخص نشده است و تحت بررسی و رصد کارشناسی و امنیتی قرار دارد.

این کشتی خوشبختانه دچار حریق نشده است و همه کارکنان کشتی در وضعیت سالم و ایمن به سر برده و کشتی نیز با تلاش کارکنان کشتی و هدایت کارشناسان حاضر در اتاق اضطرار شرکت ملی نفتکش در وضعیت با ثباتی قرار دارد.

این کشتی هم اکنون با سرعتی کم در حال ترک منطقه و حرکت به سمت آب‌های خلیج فارس است.

تاکنون شماری از کشور‌ها به این حادثه واکنش نشان داده اند. چین از همه طرف‌ها خواست خویشتنداری خود را حفظ کنند و روسیه هم گفته است اظهارنظر درباره حادثه بوجود آمده برای نفتکش ایرانی زود است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات