کشاورزان آمریکایی ۱۴ میلیارد دلار کمک مالی دریافت کردند

کد خبر: ۹۲۷۷۶۳
| |
3767 بازدید

وزارت کشاورزی آمریکا تا به حال بیش از ۱۴ میلیارد دلار از بسته کمک مالی ۲۸ میلیارد دلاری وعده داده‌ شده خود به کشاورزان، برای جبران تاثیرات منفی جنگ تجاری با چین را پرداخت کرده است. 

به گزارش مهر به نقل از رویترز، یکی از مقامات وزارت کشاورزی آمریکا به رویترز گفت که این وزارتخانه تا به حال ۱۴.۰۳ میلیارد دلار از بسته کمک مالی ۲۸ میلیارد دلاری وعده داده‌ شده خود به کشاورزان، برای جبران تاثیرات منفی جنگ تجاری با چین، را پرداخت کرده است. 

میچوان ریچ، مدیر ارتباطات وزارت کشاورزی آمریکا، در ایمیلی به رویترز، گفت: این وزارتخانه در آخرین دور کمک مالی خود ۵.۴۳ میلیارد دلار پرداخت کرده است که نسبت به ۴.۰۷ میلیارد دلار پرداخت شده در اواسط سپتامبر، افزایش یافته است. او همچنین گفت که در دور اول برنامه کمک مالی، هم ۸.۶ میلیارد دلار به کشاورزان پرداخت شده بود. 

کشاورزان دلیل اصلی پیروزی غافل‌گیرکننده ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ بودند، اما آنها بیشترین آسیب را از سیاست‌های تجاری او و وضع تعرفه بر مهم‌ترین شرکای تجاری آمریکا، مانند چین، مکزیک و کانادا، متحمل شدند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت