صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

موگرینی: برجام همچنان پابرجاست

فدریکا موگرینی بعد از نشست وزیران خارجه ایران و ۱+۴ در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره احتمال جلسه و دیداری بین ایران و آمریکا و اینکه ایران می‌خواهد برجام را ترک کند؟ گفت: در باره احتمال دیدار رهبران نمی‌توانم صحبت کنم و اینجا هستم به عنوان تسهیل کننده توافق و ضامن برجام. اما استقبال می‌کنم از تمام تلاش‌ها و گشوده شدن کانال‌های گفتگو. جلسه امروز به روشنی این را در سطح وزرا گفت که توافق برجام همچنان پابرجاست و ادامه می‌دهیم با هدف مشترک برای حفظ آن.
کد خبر: ۹۲۵۹۴۱
| |
4399 بازدید
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به نشست امروزش با وزیران خارجه ۱+۴ و ایران گفت: توافق برجام همچنان پابرجاست و با هدف مشترک برای حفظ آن ادامه می‌دهیم.

به گزارش ایسنا، فدریکا موگرینی بعد از نشست وزیران خارجه ایران و ۱+۴ در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره احتمال جلسه و دیداری بین ایران و آمریکا و اینکه ایران می‌خواهد برجام را ترک کند؟ گفت: در باره احتمال دیدار رهبران نمی‌توانم صحبت کنم و اینجا هستم به عنوان تسهیل کننده توافق و ضامن برجام. اما استقبال می‌کنم از تمام تلاش‌ها و گشوده شدن کانال‌های گفتگو. جلسه امروز به روشنی این را در سطح وزرا گفت که توافق برجام همچنان پابرجاست و ادامه می‌دهیم با هدف مشترک برای حفظ آن.

وی ادامه داد: ما دو ستون داریم یکی مساله هسته‌ای و دیگری برداشتن تحریم هاست. ما تلاش داریم هر دو حفظ شود و پنهان نمی‌کنم مشکل در اجرای این هدف وجود دارد، اما همچنان همکاری می‌کنیم تا برجام حفظ شود.

رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا اظهار کرد: هر اقدامی ایران انجام داده را تا الان می‌تواند بازگردد به خاطر اینکه این به نفع همه است و به نفع امنیت و اقتصاد همه ماست. امیدوارم تعقل تحقق پیدا کند و ملاقات امروز بتواند به حفظ برجام در آینده منجر شود.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات