ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بحرین خواستار خروج اتباع خود از لبنان شد

کشور بحرین، در پی بالاگرفتن تنش در مرز‌های لبنان با فلسطین اشغالی، خواستار خروج شهروندان خود از این کشور شد.
کد خبر: ۹۲۱۴۲۶
| |
5517 بازدید
وزارت خارجه بحرین در بیانیه‌ای از تمامی شهروندان بحرینی ساکن لبنان خواست هرچه سریع‌تر این کشور را ترک کنند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، در بیانیه این وزارتخانه همچنین آمده است که با توجه به حوادث و تحولات امنیتی در لبنان شهروندان بحرینی باید تمامی جوانب احتیاط را رعایت کنند.

وزارت خارجه بحرین در ادامه از اتباع این کشور خواسته است از سفر به لبنان خودداری کنند.

ارتش رژیم صهیونیستی امروز شهر بنت جبیل و شهرک‌های عیترون و مارون الراس در جنوب لبنان را با توپخانه هدف قرار داد.

رسانه‌های اعلام کردند که این حملات در واکنش به حمله موشکی حزب الله به یک خودروی نظامی رژیم صهیونیستی انجام شد.

حزب الله لبنان اعلام کرده که در پی حمله به یک خودروی نظامی در مسیر پادگان افیفیم در شمال فلسطین اشغالی، شماری از نظامیان صهیونیست کشته و زخمی شدند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا