صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

کمالوند: ازشانس خوب ما هفته اول خوردیم به پرسپولیس

فرقی نمی‌کند با چه تیمی بازی کنیم، چون در مسابقات لیگ باید برابر همه تیم‌ها به میدان برویم، اما شاید از شانس خوب ماست که هفته اول با قهرمان سه دوره پیاپی لیگ بازی می‌کنیم.
کد خبر: ۹۱۶۵۵۱
| |
4401 بازدید

فراز کمالوند سرمربی تیم فوتبال پارس جنوبی جم، پرسپولیس را تیمی قدرتمند خواند و گفت: از شانس خوب ماست که هفته اول با پرسپولیس بازی می‌کنیم.

به گزارش تابناک ورزشی، فراز کمالوند درباره رویارویی پارس جنوبی با پرسپولیس در دیدار افتتاحیه لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: خیلی خوشحالم که افتتاحیه لیگ را ما برگزار می‌کنیم و این خبر خوبی برای ماست. فرقی نمی‌کند با چه تیمی بازی کنیم، چون در مسابقات لیگ باید برابر همه تیم‌ها به میدان برویم، اما شاید از شانس خوب ماست که هفته اول با قهرمان سه دوره پیاپی لیگ بازی می‌کنیم.

وی درخصوص اینکه در زمان حضورش در صنعت نفت موفق شد استقلال را در هفته اول شکست دهد، در پاسخ به این پرسش که آیا می‌تواند این بار در هفته اول مقابل پرسپولیس به برتری برسد یا خیر، گفت: برای پیروزی تمام تلاش‌مان را می‌کنیم. اگرچه پرسپولیس واقعاً تیم قدرتمندی است و در قهرمانی لیگ برتر هت‌تریک کرده است،، اما برای دیدار با همه تیم‌ها انگیزه کامل داریم.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات