میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازداشت امام زمان قلابی در ولایت هرات

کد خبر: ۹۱۴۶۶۵
| |
8742 بازدید

اخبار منتشر شده در رسانه‌ها حاکی از بازداشت فردی کذاب است که خود را امام زمان می‌داند.

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مسئولان محلی ولایت هرات در غرب افغانستان از بازداشت فردی که ادعا دارد "امام زمان" است در مرکز این ولایت خبر داده‌اند.

بازداشت امام زمان قلابی در ولایت هرات

سید محمد شیرزادی، رئیس حج و اوقاف هرات گفت این فرد امروز (شنبه ۵ اسد/مرداد) از سوی نیرو‌های امنیتی ولایت هرات از مرکز شهر بازداشت شده است.

آقای شیرزادی می‌گوید این فرد مدعی است که با حضرت علی ارتباط دارد، با مورچه‌ها و درخت‌ها حرف می‌زند و میلیون‌ها انسان را شفا داده است.

به گفته مسئولان محلی این ولایت، زنان نزد این فرد برای دعاخوانی مراجعه می‌کردند و فرد مدعی به این مراجعه کنندگان پول هم می‌پرداخته است. رئیس حج و اوقاف افزود که این فرد از نگاه روانی سالم به نظر می‌رسد، اما آزمایشات صحی در این مورد انجام خواهد شد. به گفته آقای شیرزادی در ظرف چهار ماه این دومین"امام زمان قلابی" است که در این شهر بازداشت می‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت