ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پایان بی‌نتیجه نشست ترامپ و کنگره درباره ایران

کد خبر: ۹۰۶۸۸۹
| |
8844 بازدید

نشست مشترک کاخ سفید و کنگره آمریکا که بر موضوع سرنگونی پهپاد این کشور در ایران تمرکز داشت، بدون نتیجه گیری به پایان رسید.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر به نقل از رویترز، نشست مشترک کاخ سفید با اعضای ارشد کنگره که بر مسئله سرنگونی پهپاد آمریکایی در ایران تمرکز داشت، بدون صدور بیانیه یا اعلام نتیجه‌ای پایان یافت.

این نشست به دعوت ترامپ صورت گرفته بود و رئیس جمهور آمریکا به دنبال سرنگونی پهپاد پیشرفته این کشور در حریم هوایی ایران، سران کنگره را جمع کرد تا اطلاعاتی مرتبط با این حادثه را در اختیار اعضای ارشد و رهبران کنگره قرار دهد.

نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان، چاک شومر رهبر اقلیت دموکرات ها در سنا و روسا و اعضای ارشد کمیته های روابط خارجی و خدمات نظامی سنا و همچنین کمیته های متناظر در مجلس نمایندگان از جمله حاضران در این نشست بودند.

حادثه سرنگونی پهپاد آمریکایی در ایران در شرایطی صورت گرفت که یک روز پیش از آن، نمایندگان کنگره طرحی را تصویب کرده بودند که به موجب آن رئیس جمهوری آمریکا نمی تواند از مجوز سال ۲۰۰۱ مربوط به حادثه ۱۱ سپتامبر برای جنگ با ایران استفاده کند. در این طرح همچنین از سیاست خارجی دولت ترامپ در برابر ایران و خروج از برجام نیز انتقاد شده بود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟